Založ si blog

Ruská propaganda ? Poraďte v ktorej televízii či novinách ?

Stovky „odborníkov“ sa v SR venuje boju proti „ruskej propagande“. V armáde, v SIS, v NAKA, v mimovládkach…dokonca aj v radoch trolujúcich blogerov. Ja však tú propagandu nikde nevidím: ani na STV, ani v Markíze, ani na JOJke, ani na ta3, ani v SRo, ba ani len v súkromných rádiách. Nikde. Tu a tam sa niekde niečo objaví na internete-no je to skôr individuálny názor nejakého slovenského občana. – Nič, čo by javilo známky organizovanej skupiny či koordinovanosti nedajbože s ruskou ambasádou.

Mám dojem, že celý humbuk okolo ruskej propagandy je buď mediálny trik /podobný Colombovej žene/ alebo spôsob, ako si nájsť nenáročný ale lukratívny zdroj prijmov.

Takže páni odborníci na boj proti ruskej propagande-poraďte mi, v ktorom mienkotvornom médiu, v ktorej slovenskej televízii či rádiu sa budem mať možnosť s ruskou propagandou stretnúť. Chcem vyskúšať, ako a či sa jej dá podľahnúť. Prípadne nepodľahnúť, prekonať ju – a potom sa živiť ako skúsený bojovník proti nej. Súdiac podľa počtu trolov, ktorí sa tým živia, to musí dobre vynášať. Doba je zlá. A každé euro od majiteľa rusofóbnej trolfarmy sa hodí.

Moderátor Bielik ukázal, aký nezmysel je zmier medzi obeťou a zločincom

21.05.2024

Moderátor Bielik urobil experiment. Chcel si overiť, či je možné nejaké to zmierenie pri okrúhlom stole medzi opozíciou a koalíciou. No a vyšlo mu, že takéto zmierenie, ktoré sa rovná zmieru medzi obeťou a zločincom možné nie je. Vyšlo mu, že akékoľvek okrúhle stoly súčasného či budúceho prezidenta na túto tému sú nezmysel. Moderátor Bielik sa zbytočne namáhal. [...]

Zmierenie na Slovensku podľa Šimečku a Matoviča

20.05.2024

Z písačiek opozičných médií sa čoraz jasnejšie dá vidieť, o čo v súvislosti s atentátom na predsedu vlády SR opozícii ide. Čoraz zreteľnejšie sa dajú rozoznať požiadavky, za ktorých by opozičné strany Progresívne Slovensko, hnutie Slovensko a SaS boli ochotné pristúpiť na aspoň dočasný zmier s vládou. S istým zjednodušením zhrniem tieto požiadavky nasledovne: [...]

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Maďarsko Dunaj čln

Po nezvestných po zrážke lodí na Dunaji pátra 95 ľudí s 25 plavidlami

21.05.2024 21:07

Tragická zrážka motorového člna s loďou si v sobotu vyžiadala najmenej dve obete.

SR NRSR 12. schôdza zasadnutie BAX

Upokojiť atmosféru a neeskalovať! Aká je cesta k zmiereniu po atentáte?

21.05.2024 19:00

Zhodne odsudzujeme tých, ktorí cez atentát mobilizujú proti druhému táboru, či tých, ktorí ho ticho schvaľujú. Nájdeme (ďalšie) riešenia? Zapojte sa do pokračovania diskusie!

NRSR, parlament, poslanci

Poslanci schválili rozsiahle zmeny v zákone o Fonde na podporu umenia

21.05.2024 18:22

O poskytnutí peňazí z Fondu na podporu umenia bude po novom rozhodovať rada fondu.

medveď

Pre výskyt medveďa sa bude po novom vyhlasovať mimoriadna situácia. Parlament schválil aj riešenia na jeho elimináciu

21.05.2024 18:03

Poslanci Národnej rady prijali zrýchlene novelizáciu zákona o ochrane prírody a krajiny, ako aj o novelu zákona o civilnej ochrane obyvateľstva.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 432
Celková čítanosť: 2019178x
Priemerná čítanosť článkov: 4674x

Autor blogu

Kategórie