Založ si blog

Ako je to s Čaputovou a funkciou gen.sekretára NATO ?

Na obed tu bol blog o tom, že Čaputová patrí medzi horúcich kandidátov na funkciu generálneho tajomníka NATO. Rovnakú informáciu uverejnila neskôr popoludní aj RTVS. Podvečer blog o Čaputovej a NATO zmizol z titulky. Čudné.

Čudné, lebo išlo o suchú faktografickú informáciu, ktorú uverejnili aj americké médiá. Prezidentská kancelária sa vyjadrila, že sa nevyjadrí, lebo nemá bližšie informácie. Ani kancelária a ani Čaputová samotná. Údajne nebola nikým oficiálne oslovená.

Hm. Tak ako to vlastne je ? Je Čaputová jednou z kandidátok na post generálneho tajomníka NATO ? Áno či nie ? A je táto informácia z amerických médií na Slovensku šíriteľná či nie ?

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

France May Day

Prvomájové demonštrácie sprevádzali incidenty, v Paríži a Istanbule zadržali desiatky ľudí

01.05.2024 20:38

V Nemecku dnes demonštrovalo viac ako 10-tisíc ľudí.

Rusko / Sankcie / Rubeľ / Mena /

USA uvalili nové sankcie na stovky subjektov - v Rusku, Číne i na Slovensku

01.05.2024 20:14, aktualizované: 20:59

Sankcie sú namierené napríklad proti spoločnostiam spojeným s ruským projektom na ťažbu zemného plynu a výrobu skvapalneného zemného plynu v Arktíde.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1980637x
Priemerná čítanosť článkov: 4682x

Autor blogu

Kategórie