Založ si blog

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU.

-Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo reagovať. Depresia a úzkosť ovládne Bratislavu. Ktovie, či Šimečka nebude nútený sympatizantom PS na sekretariáte Progresívneho Slovenska rozdávať lieky proti úzkosti. Psychológ M.Bakyta v tomto prípade bude záujemcom iste nápomocný. Poradí im, čo a ako.

Výsledky prieskumu politických preferencií dnes nie sú jedinou Jóbovou zvesťou pre progresívno-liberálnu opozíciu. Druhou správou je potvrdenie pozitívneho finančného ratingu Slovenska ratingovou agentúrou Standard and Poors. Tá naďalej hodnotí finančnú zdatnosť SR na úrovni A+ so stabilným výhľadom.

Ťažké časy žijú priaznivci protificovskej opozície. Ak by im lieky proti úzkosti nepomohli, má pre nich šaman Šimečka ešte jedno posledné, tak trochu zúfalé riešenie. Nešťastných sympatizantov progresívcov a liberálov chce zavolať vo štvrtok podvečer na skupinovú terapiu. Terapeutická komunita Šimečkovcov sa bude konať na jednom z bratislavských námestí. Ľudia si môžu doniesť obvyklé „mierumilovné“ plagáty a budú mať šancu vykričať a vy-fúúújúkať sa do sýtosti.

-Veľmi im to nepomôže, ale aspoň si uľavia. A tak teda – nech vo štvrtok celou mentálne posunutou Bratislavou znie hojivé „Fico fúúúúúj !“ Fúúúúj !

Nedeľná Jančkárová alebo čaro nechceného

23.06.2024

Bojkot Šipoša z OLaNO /“Slovensko“/ zo strany Michelka spôsobil, že dnes mnohí politikychtiví Slováci prežili celkom pokojnú a poučnú nedeľu. Život ukázal, aký prezentačný formát môže mať relácia aj s takými výrazne odlišnými politickými súpermi, akými sú matovičkár Šipoš a národniar Michelko. Súperi diskutovali na diaľku, s jemným časovým [...]

Ta3: Králova moderátorská vyváženosť „v ťahu“

19.06.2024

Včera ma pán moderátor Král z ta3 veľmi sklamal. Považoval som ho spolu s Bielikom za jednookého kráľa medzi slepými moderátormi Slovenska. No po včerajšku má toto renomé u mňa riadne naštrbené. Včerajší „súboj“ zástupcov SaS /Kolíková, Krupa/ a zástupcov Smeru /Gašpar, Gluck/ neviedol Král férovo. Opozičnej SaS dal okato viac priestoru /62%/, Krupovi a [...]

Policajný štát podľa Kolíkovej

18.06.2024

Oddnes to znovu začína. Znovu budú pochody a demonštrácie opozície proti vláde. Kolíková sa preto znovu dostáva do varu, do svojho obvyklého symptomatického švungu. Dnes na TB strany SaS pani doktorka práv oznámila, že sa momentom prijatia „lex atentát“ stane POLICAJNÝM ŠTÁTOM. Doposiaľ som si myslel, že policajný štát charakterizuje vláda polície, vláda [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 444
Celková čítanosť: 2075715x
Priemerná čítanosť článkov: 4675x

Autor blogu

Kategórie