Založ si blog

Médiá zapchali ústa „inakzmýšľajúcim“ odborníkom: na TZ, znásilnenia, na covid, na gender…na kuciakiádu

Ďakujem že tu mediálny štuplík práve zapchal ústa odborníkovi s odlišným názorom na restoratívnosť trestného zákona , na znásilnenia, na očkovanie proti covidu, na príčiny našich ekonomických ťažkostí, na genderizmus…atď. – než majú redaktori a vydavatelia mejnstrímu v SR.

Nejdem tu opakovať to, čo som už dnes napísal v dvoch článkoch na túto tému. Myslím v tých článkoch, ktoré zmizli z titulky. Dnes zmizol z titulky článok „Februároviny. Kušnírová večne živá“ napísaný O7.17. Zmizol 10.50. Z titulky zmizol aj článok „Slovenské médiá zatvárajú hubu skutočným odborníkom“. Článok bol publikovaný 11.18 a z titulky zmizol 18.34 hod.

Kto však chce tieto články nájsť, nájde si ich /zatiaľ…/ v časti o ďalších článkoch tohto blogera. Chcem len ešte raz zdôrazniť, – že ani pozícia súkromných médií nie je štátom neovplyvniteľná. Štát má zákonnú ingerenciu aj na súkromné médiá. Ak budú kriviť právo občanov na slobodný prísun informácií, má SR dosť pák na to, aby to aj súkromným médiám zatrhla. Samozrejme legálnou cestou, v zmysle doteraz platných zákonov alebo zákonov ktoré ešte budú iba prijaté.

Právo občanov na pluralitné informácie je podstatou ústavou zaručenej slobody slova. Demokratický režim SR sa určite postará o rozvoj občianskych slobôd. A áno, aj o nerušené užívanie slobody slova a slobodného šírenia informácií.

-Toto samozrejme nie je nejaké vyhrážanie. Pripomenutie zákonného rámca napokon ani vyhrážaním byť nemôže. Najmä nie pre tých, čo si ctia zákony našej Slovenskej republiky.

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

Atentát na Fica optikou Moskvy a Kyjeva

15.05.2024

Atentátu na premiéra Fica sa dnes venuje prakticky celý svet. Pozrime sa na to, ako vec posudzujú v Moskve a v Kyjeve. Obaja prezidenti-Putin i Zelenskij atentát odsúdili. Zelenskij zamudroval, že násilie na politikovi susedného štátu nepatrí do civilizovanej Európy. Putin okrem odsúdenia nehanebného činu pridal i charakteristiku R.Fica ako mimoriadne mužného, smelého a [...]

polizei, rakúsko

V Rakúsku zadržali trojicu Slovákov v spojitosti s viacerými prípadmi vlámania

17.05.2024 15:20

Zadržali ich pri čine v obci Wolkersdorf v spolkovej krajine Dolné Rakúsko.

Maroš Žilinka

O osude Ficovho atentátnika rozhodne v sobotu súd. Hrozí mu doživotie. Žilinka odmieta vyšetrovanie v priamom prenose

17.05.2024 15:02

"Odmietam preto snahy o tzv. vyšetrovanie v priamom prenose,“ vyhlásil generálny prokurátor Žilinka.

protest, šimečka

Blaha, Taraba, Harabin a Beňová po atentáte zaútočili na opozíciu. Šimečka čelí vyhrážkam smrťou, vypovedal na NAKA

17.05.2024 14:42, aktualizované: 15:15

Šéf najsilnejšieho opozičného hnutia podal v súvislosti s vyhrážkami smrťou, ktoré prišli jemu, jeho dcére i partnerke trestné oznámenie.

gibraltár

EÚ a Británia hlásia, že sú blízko k pobrexitovej dohode o Gibraltáre

17.05.2024 14:20

O doriešení tejto otázky v Bruseli rokovali výkonný podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič a šéf britskej diplomacie David Cameron.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 429
Celková čítanosť: 2005692x
Priemerná čítanosť článkov: 4675x

Autor blogu

Kategórie