Založ si blog

Čaputová podpísala – Iba jarmočný špekulant nejaký dokument odsúhlasí podpisom a potom ho napadne na súde

Iba neúprimný bezzásadový špekulant /nechcem použiť silnejší výraz/ sa uchýli k takej nemorálnosti, že právny dokument najprv podpisom odsúhlasí a potom, – pretože má na súde svojich ľudí, obráti sa na takýto akože férový súd. Na súd, kde prevažujú jeho „kamaráti“.

Ak je takýmto špekulantom nejaký mafián, nejaký nečestný podnikateľ či podlý obchodník, je to riadne odporná nemravnosť. Ak je však takýmto špekulantom osoba na vysokej štátnej funkcii, je to už nehoráznosť ohrozujúca základy právneho štátu. V takomto prípade je to jedno obrovské FUJ.

Ozaj, -špekulant, ktorý sa opiera akoby už vopred dané súdne rozhodnutie, iba prezrádza ako veľmi je do korumpovania súdu namočený. Odkiaľ tento špekulant vie, že súd zavalený tisícami iných podnetov, sa práve jeho podnetom bude zaoberať ? Odkiaľ vie, že súd jeho podnet prijme na ďalšie rozhodovanie ? A odkiaľ vie, že mu súd vyhovie z tak netradičného dôvodu ako je pozastavenie účinnosti zákona len preto , že bol prijatý v skrátenom konaní ? Nota bene vo formálne skrátenom konaní, lebo jeho faktické prerokovávanie v parlamente bola najdlhšie v dejinách štátu.

Veľa otázok, -no všetky tieto otázky vrhajú špekulanta do veľmi veľmi nepekného svetla. Vrhajú tohto špekulanta až na morálne dno jeho doteraz aj tak nie veľmi mravnej činnosti.

  • Tento blog venujem HOVORKYNI OPOZÍCIE promovanej blondíne Z.Č. z Pezinka. Dúfam, že si ho stihne prečítať skôr, ako zmizne z titulky a možno nadobro aj z internetu.
  • Vážení občania-správajte sa ako prezidentka. Obchodnú zmluvu, zmenku…súhlas s obsahom akéhokoľvek právneho dokumentu pokojne vyjadrite jeho podpisom. A ak sa neskôr ukáže, že vám nevyhovuje, – poprite svoj súhlas s tým, že ste si IBA NEUPLATNILI PRÁVO VETA…

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

Atentát na Fica optikou Moskvy a Kyjeva

15.05.2024

Atentátu na premiéra Fica sa dnes venuje prakticky celý svet. Pozrime sa na to, ako vec posudzujú v Moskve a v Kyjeve. Obaja prezidenti-Putin i Zelenskij atentát odsúdili. Zelenskij zamudroval, že násilie na politikovi susedného štátu nepatrí do civilizovanej Európy. Putin okrem odsúdenia nehanebného činu pridal i charakteristiku R.Fica ako mimoriadne mužného, smelého a [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini: Bolo by správne vyslať signál, že atentátnici a teroristi nemôžu paralyzovať fungovanie štátu

17.05.2024 11:33

Rokovanie NR SR je momentálne prerušené do utorka 21. mája, a to v kontexte atentátu na premiéra Roberta Fica.

UA Vojak / UA Armáda /

Slovák bojuje v epicentre najväčších bitiek Charkovskej oblasti. Čo hovorí na situáciu?

17.05.2024 11:00

Boje sa vedú o každú ulicu, o každý dom. Rusi majú veľké straty, ale ich veleniu to očividne neprekáža, vysvetľuje slovenský bojovník.

lukáš machala

Rezort kultúry nepoprel účasť konšpirátora Machalu v projekte mediálnej výchovy. Do učiva vraj zasahovať nebude

17.05.2024 10:52

Ministerstvo kultúry má v pláne spolu s ministerstvom školstva zabezpečovať riadny výkon mediálnej výchovy pre základné a stredné školy.

polárna žiara

Čína si už brúsi zuby. Posledný voľný kus zeme na strategickom súostroví Arktídy je na predaj

17.05.2024 10:19

Záujemcovia môžu získať odľahlý pozemok s názvom Söre Fagerfjord na juhozápade Svalbardu za 300 miliónov eur.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 429
Celková čítanosť: 2005523x
Priemerná čítanosť článkov: 4675x

Autor blogu

Kategórie