Založ si blog

Zbabelý český národ

Šimečka je českého pôvodu. Pochádza z toho národa, čo do poslednej chvíle slúžil Hitlerovi a vyrábal pre neho „o suchom saláme a pive“ v ČKD, Škode a Zbrojovke skvelé nemecké zbrane. Česi boli národ zbabelcov, čo sa nikdy nezmohol na ozbrojený odpor proti utláčateľom. Väčšinu vojakov na Bielej hore tvorili Nemci -lebo veď tzv. „české stavy“ boli tiež Nemci z Bohémie-nie z Česka, z Bohémie. A aj ich „český“ kráľ bol Nemec – Friedrich Falcký.

Česi boli takí zbabelí, že sa neodvážili ani len prihlásiť sa k Slovanom. Musel to za nich urobiť Slovák Šafárik. Česi boli takí zbabelci, že ešte aj ich légie musel komandovať Slovák Štefánik. Keď potom Briti rozhodli o atentáte na Heydricha, museli úlohou poveriť Slováka Gabčíka.

Zbabelosť Čechov bola taká veľká, že im tzv. pražské povstanie museli uskutočniť ruskí vlasovci. Po vojne to boli zbabelci z Čiech, čo tu poslušne na Slovensku zavádzali boľševizmus. A keď sa národ v 1968 začal proti nemu búriť, musel sa na čelo „pražskej jari“ postaviť Slovák Dubček. Českí zbabelci sa potom po porážke socializmu s ľudskou tvárou neodvážili od strachu komunikovať so Sovietmi na najvyššej úrovni. Musel prísť Slovák Husák, ktorý to zvládol, získal u Sovietov rešpekt a priviedol aj Čechov ku bránam demokracie. A potom v 1992 musel zbabelým Čechom založiť ich prvý skutočne český štát Slovák Mečiar.

Česi sú národ zbabelcov. Škoda, že im to v Prahe nemá kto povedať. Prečo ? Lebo v Česku niet vydavateľa novín s takou gurážou, aby českej verejnosti nadávky na zbabelých Čechov v Čechách prezentoval.

-Tento článok neodráža skutočný názor autora na Čechov. Autor s tvrdením , že Česi sú národ zbabelcov nesúhlasí. Článok vznikol iba preto, aby parafrázoval iný článok, – článok, ktorý o „zbabelých Slovákoch“ resp. Slovákoch ako národe zbabelcov napísal publicista Martin Šimečka. Syn dogmatického pro-ruského komunistu Šimečku st. a otec dogmatického pro-amerického antikomunistu Šimečku mladšieho.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1981926x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie