Založ si blog

Čaputová podpísala – Iba jarmočný špekulant nejaký dokument odsúhlasí podpisom a potom ho napadne na súde

Iba neúprimný bezzásadový špekulant /nechcem použiť silnejší výraz/ sa uchýli k takej nemorálnosti, že právny dokument najprv podpisom odsúhlasí a potom, – pretože má na súde svojich ľudí, obráti sa na takýto akože férový súd. Na súd, kde prevažujú jeho „kamaráti“.

Ak je takýmto špekulantom nejaký mafián, nejaký nečestný podnikateľ či podlý obchodník, je to riadne odporná nemravnosť. Ak je však takýmto špekulantom osoba na vysokej štátnej funkcii, je to už nehoráznosť ohrozujúca základy právneho štátu. V takomto prípade je to jedno obrovské FUJ.

Ozaj, -špekulant, ktorý sa opiera akoby už vopred dané súdne rozhodnutie, iba prezrádza ako veľmi je do korumpovania súdu namočený. Odkiaľ tento špekulant vie, že súd zavalený tisícami iných podnetov, sa práve jeho podnetom bude zaoberať ? Odkiaľ vie, že súd jeho podnet prijme na ďalšie rozhodovanie ? A odkiaľ vie, že mu súd vyhovie z tak netradičného dôvodu ako je pozastavenie účinnosti zákona len preto , že bol prijatý v skrátenom konaní ? Nota bene vo formálne skrátenom konaní, lebo jeho faktické prerokovávanie v parlamente bola najdlhšie v dejinách štátu.

Veľa otázok, -no všetky tieto otázky vrhajú špekulanta do veľmi veľmi nepekného svetla. Vrhajú tohto špekulanta až na morálne dno jeho doteraz aj tak nie veľmi mravnej činnosti.

  • Tento blog venujem HOVORKYNI OPOZÍCIE promovanej blondíne Z.Č. z Pezinka. Dúfam, že si ho stihne prečítať skôr, ako zmizne z titulky a možno nadobro aj z internetu.
  • Vážení občania-správajte sa ako prezidentka. Obchodnú zmluvu, zmenku…súhlas s obsahom akéhokoľvek právneho dokumentu pokojne vyjadrite jeho podpisom. A ak sa neskôr ukáže, že vám nevyhovuje, – poprite svoj súhlas s tým, že ste si IBA NEUPLATNILI PRÁVO VETA…

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

maďarská polícia

V Maďarsku zadržali tínedžera, ktorý chcel zabíjať v mešite a vysielať to naživo

02.05.2024 14:37

Kriminalisti identifikovali chlapca v priebehu niekoľkých hodín.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1982466x
Priemerná čítanosť článkov: 4687x

Autor blogu

Kategórie