Založ si blog

Karel Hirman-prečo nie si v Moskve ?

V Moskve začalo svetové energetické fórum. Za účasti Putina, predstaviteľov OPEC, krajín Ázie, Afriky, Latinskej Ameriky. Z krajín EU sa na ňom zúčastňuje iba zástupca Maďarska. MAGYAROK RAGYOGÓK.

V celej EU majú gule bojovať za svojich občanov iba predstavitelia vlády Maďarska. Ostatní sa budú radšej handrkovať o cenové stropy, o kompenzácie, eurofondové dotácie, sociálne úľavy, o zľavnené „spoločné“ nákupy plynu od Nórov a USA, o dotácie na drahé energie na úkor tlačenia nových eur a rozkrúcania ďalšej inflačnej špirály.

Náš energetický mudrlant Karel v Moskve nie je. On radšej zabojuje o žobračenku v Bruseli a podporí iniciatívu na energetické poukážky pre slovenskú chudobu v parlamente. Bude sa v médiách tešiť každému vyžobranému euru, ktoré nám láskavo Uršula Laynová pustí na úkor eurofondov na výstavbu diaľnic, rozvoj zdravotníctva a tvorbu nových pracovných príležitostí. Karel sa do Moskvy cestovať bojí. Nie je to totiž odvážny Maďar, dokonca to nie je ani Slovák. Je to Karel.

Ak vám v januári-februári nebude v byte práve najpríjemnejšie,- zavolajte Karlovi. Iste bude mať pre vás množstvo informácií o tom, ako súčasná vláda chystá nejaké tie koncepcie a pripravuje nejaké tie systémové opatrenia. Tie opatrenia vás zahrejú aspoň anticipatívne.

Darmo, Karel sa vyzná.

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1977290x
Priemerná čítanosť článkov: 4686x

Autor blogu

Kategórie