Založ si blog

Kaliňák zlikvidoval Krupu a Dibákovú v priamom prenose

Tých 4 -5% fanatických revanšistov, – z radov voličov súčasnej opozície. ktorí dnes vďaka vlastnej hlúposti mrzli na SNP si mohlo ušetriť riziko choroby a ak sa chcelo dozvedieť niečo o reforme trestného súdnictva mohlo zostať doma pri televízore. Najprv by na ta3 uvidelo apolitickú analýzu sudcu dr. Šamka o ŠP. Zhrozilo by sa, čo na demonštrácii opozície obhajuje. Akú nezákonnosť. – Uvidelo by, že obhajuje inštitúciu, ktorá je Lipšicovým neobmedzeným kráľovstvom. Panstvom, ktoré nie je ničím a nikým kontrolované a preto si v ňom ľudia ako Lipšic a Čurilovci posledné 3-4 roky robili čo chceli. S možnosťou jedinej aj to veľmi obmedzenej korekcie cez § 363.

Vystúpenie dr.Šamka by bolo pre demonštrujúcich revanšistov veľmi edukatívne. No bol by to pre našich uzimencov iba predkrm. Hlavné jedlo by pre nich nasledovalo na televízii JOJ /relácia Na hrane/. Tam by mal každý,/ kto by reláciu sledoval/ možnosť uvidieť, ako dr. Kaliňák dôkladnou argumentáciou doslova roztrhal na kusy demagóga Krupu a jeho obhajkyňu moderátorku Dibákovú.

Krupa je starý klamár a demagóg, odchovaný v olano veľmajstrom lží a politických špinavostí I.Matovičom. Keď sa olano začalo potápať, prebehol Krupa ako matovičovský vírus do sas. Klamárske praktiky a demagógia na úrovni Matoviča mu samozrejme aj v sas zostali. No,veď Sulík si ho vzdal k sebe práve pre tieto „zručnosti“. Vzal si ho do sas na špinavú prácu.

Krupa ani v relácii Na hrane v joj milovníkov lží nesklamal. Začal na Kaliňáka útočiť prívalom klamstiev a demagógie najhrubšieho zrna. Lenže dnes mu to nevyšlo. Totálne pohorel. Vybuchol. Kaliňák mu v priamom prenose dokázal, že klame. Krupa napadol trestnú novelizáciu z pozície hlupáka, čo tomu, o čom hovorí nielenže nerozumie /aj preto, že novelu poriadne nečítal/ ale ešte si aj vymýšľa. Krupa vybľafol, že podľa návrhu vlády sa má premlčacia lehota najzávažnejších činov ekonomickej kriminality a korupcie skrátiť na 3 roky. To potom vraj neznamená nič iné. iba smerácku amnestiu pre všetkých akože smeráckych korupčníkov. Kaliňák mu odvetil, že toto je bohapustá lož. Že v SR tak ako vo vyspelých štátoch EU sa navrhuje premlčacia lehota nie 3 ale 10 rokov. Hlupáčik Krupa trval na svojom. Stíchol až potom, keď zúfalá Dibáková chcela hroziacu katastrofu odvrátiť a ukázala Krupovi návrh novely. – A v nej, čuduj sa svete, bola premlčacia lehota naozaj nie 3 ale 10 rokov.

Byť Krupom po takomto pristihnutí pri lži ujdem zo štúdia, vzdám sa poslaneckého mandátu a začnem si zarábať na živobytie napr. vo firme Lidl. Tam osobnosti s Krupovou morálkou ľahko urobia kariéru…

Po likvidácii Krupu prevzala úlohu hlavného útočníka proti dr. Kaliňákovi samotná moderátorka Dibáková. Vychrlila na Kaliňáka útržky svojich nahrávok s vyjadreniami Lipšica. Kaliňák ale tvrdenia Lipšica obratom ruky demaskoval ako lži / napr.kauza Výboh, kauza Gorila atď./.

Kaliňák tým, že zosmiešnil tvrdenia Lipšica znemožnil aj Dibákovú, ktorá im verila ako písmu svätému. Dibáková zostala v priamom prenose bez pevnej pôdy pod nohami. Zostala „obnažená“ v celej svojej nevzdelanosti a naivite. Nuž a keď jej potom Kaliňák dal sťa ranu z milosti ešte jednu-dve jednoduché otázky, na ktoré už iba čosi dezorientovane zahabkala – bolo po jej dobrej moderátorskej povesti. – Byť majiteľom či šéfom Joj, hneď ráno preraďujem Dibákovú do strižne alebo ku maskérkam…

Tak či onak, sledovanie televíznych besied by dnes bolo pre zúfalých protivládnych revanšistov oveľa zdravšie a psychohygienicky užitočnejšie, ako slaboduché vykrikovanie na SNP za odstúpenie čerstvej ani nie trojmesačnej a demokraticky zvolenej Ficovej vlády.

Keby demonštranti zostali doma pri televízii, tí bystrejší z nich by pochopili, na čo ich to slniečkári z ps a sas /za asistencie mikloškovcov/ chcú namotať. Pochopili by, že sú iba figúrkami v novej kuciakiáde. Pochopili by, že progresívcom vôbec nejde o obranu právneho štátu či o boj proti mafiánskemu balíčku a pod. táraninám. Pochopili by , že dokonca nejde ani o zvolenie Korčoka za prezidenta. Pochopili by, že ide o pokus povaliť demokratickú slovenskú vládu pomocou majdanizácie Slovenska, teda pomocou antidemokratických násilných metód.

-Prečo to všetko ? Nuž aj preto, že Fico a spol. sú od nástupu do vlády problémovými členmi americkej koloniálnej ríše. Veď toť aj včera vzdorovito nepodpísali jeden list, ktorý im na podpis prišiel z americkej ambasády. List mali bez prečítania podpísať a poslať späť. Ale oni nie. Odmietli to a ešte o tom oboznámili aj verejnosť. Toľká arogancia !!! Fico a spol. majú tú drzosť neveriť na slovo americkej ambasáde ! Fico a spol. majú tú drzosť vládnuť suverénne. Fico a spol. sú neposlušní. Veľmi neposlušní- Ficovci USA veľmi nahnevali. – A preto ich treba ich dať dolu…

Čo myslíte, Slováci podarí sa to ? Dajú USA Ficovu demokraticky zvolenú vládu dolu ? Alebo slniečkári zhoria od hanby aspoň tak exemplárne, ako dnes v tv joj zhoreli pán Krupa a pani Dibáková ?

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani, aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

múzeum, Krupina

Mučiace nástroje lákajú masy ľudí. Procesy s bosorkami približujú v meste, v ktorom ich upálili desiatky

18.05.2024 06:00

Klietka, v ktorej upaľovali čarodejnice, dereš, drevený kôň a španielska čižma pribudli k lomihnátu či radlíku, teda k náčiniu používanom pri vyšetrovaniach stredovekými inkvizítormi v Krupine.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008159x
Priemerná čítanosť článkov: 4670x

Autor blogu

Kategórie