Založ si blog

Ako je to s tými Himarsami ?

Bratislavská Pravda v dnešnom redakčnom článku z 06.00 hod. píše, že Rusi sú pri zásahoch voči salvovým raketometom – napr. Himars, veľmi pomalí. Pokiaľ identifikujú lokalitu, odkiaľ Himarsy vyleteli a navedú tam svoje rakety, pohyblivé odpalovacie vozidlá amerických raketometov sú vraj dávno preč. Rusom sa vraj zatiaľ nepodarilo zničiť z desiatok odpaľovacích systémov Himars „ani jeden“.

Nuž neviem. V dnešnej zvodke GŠ OS RF sa píše, že iba za posledných 24 hodín boli Rusmi na fronte zničené tri mobilné odpaľovacie zariadenia Himars. Na Telegrame si možno pozrieť videjká z týchto akcií. Okrem toho boli zničené tiež zariadenia pre Alder-y, odpaľovacie zariadenia pre S-200 a navigačný systém pre S-300. Zničený bol aj moderný špeciálny radar pre sledovanie cieľov v malých výškach. /Zničením podobného ruského radaru sa včera v Pravde chválili tiež Ukrajinci…/.

Je to stále o tom istom. V Európe- vrátane SR- prebieha boj o vedomie a mysle ľudí. A čo vaše mysle ? Koho ste úlovkom. Pravdy alebo pravdy ? Alebo sa riadite vlastným úsudkom ?

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008748x
Priemerná čítanosť článkov: 4672x

Autor blogu

Kategórie