Založ si blog

Zastavte Putina-chceme KONZUMOVAŤ !

Prasiatka sa ozvali. Chcú znovu plný válov. Chcú žrať, chcú si užívať, chcú konzumovať. Médiám, ktoré sú z 99% v područí NATO/EU/USA teda tzv. euro-atlantickej orientácie, dokázali presvedčiť dosť veľký počet ľudí aj na Slovensku, že bez ohľadu na tradičné priateľstvo s ruským ľudom, bez ohľadu na správnosť boja ukrajinských Rusov za svoje sebaurčenie je treba už toho Putina konečne zastaviť. A to akýmikoľvek prostriedkami. Od vraždenia mladých aktivistiek typu Duginovej, cez ostreľovanie atómovej elektrárne HIMARSami až po útok na Krymský most-teda na čosi, čo je na úrovni teroristického útoku na newyorské dvojičky. Naše médiá v pohode uvádzajú odporúčania Zelenského, aby Západ podnikol preventívny /atómový/ úder proti Rusku. Bez škrupulí citujú anayltikov, podľa ktorých sa všetko vyrieši atentátom na samotného V.V.Putina.

Putina treba jednoducho zastaviť. Eliminovať. Zabiť. Tým sa všetko vyrieši. Tým sa obnoví bývalý prasačí život našich konzumentov. Budú môcť znovu chrochtať pri plných válovoch, obiehať aj dvakrát denne zábavno-nákupné centrá, vyvážať sa po výletoch a lietať do Turecka na all inclusive dovolenky aj trikrát ročne. Budú sa môcť znovu pretŕčať so svojimi značkovými kabelkami po „mišelínskych“ reštauráciách. Budú môcť v pohode, cool, indžojovať „život“. Putina treba zastaviť – a všetko sa vráti do starých komfortných kolají. Obnoví sa rovnováha krmenia a vylučovania. Ozvláštňovaná nanajvýš nejakou formálnou ekologickou alebo vintidž kampaňou, hrou na elektromobily a pod.

Keď by sa Putinovi čosi stalo, mnohým aj na Slovensku sa uľaví. Budú môcť znovu obrastať tukom -na tele i na duchu. Vráti sa k nám konzumný raj na Zemi. – Lenže -čo ak to s tým Putinom a Ruskom dopadne trochu inak ? Čo ak Putin vyhrá alebo čo ak aj po jeho odchode už návrat k plnému válovu objektívne /napr. kvôli zmene na svetových trhoch…/ nebude možný ? Čo potom ?

Dnes bola na námestí SNP veľká odborárska demonštrácia. Odhadom s 8-9 tisíc účastníkmi. „Naše“ médiá sa jej takmer nevenovali. Veď predsa na nej nešlo o Kuciaka…Médiá však urobili chybu. Odbory, ktoré sa pod vedením Moniky Uhlerovej zmenili z červených na ŽLTÉ tu totiž prezentovali de facto pro-vládnu rétoriku. „Sme hladní, chudobní, je nám zima“ – vláda konečne sa konsoliduj a začni sa o nás trochu lepšie starať. Lebo my chceme v pokoji pracovať, zarábať čo najviac a mať čas na čo najväčší konzum. Vláda urob čokoľvek, aby sa na Slovensku obnovil výkrm konzumentov. Bez ohľadu na tvoje politické zafarbenie, ideológiu resp. bez akejkoľvek ideológie. „Chceme vládu, pod ktorou nám bude dobre !“ Bez ohľadu na to, za akú cenu, v akých podmienkach a na čí úkor nám bude dobre. – To sú dnešné slovenské oportunistické, apolitické, utilitárne, konjunkturalistické odbory. Bohužiaľ.

Na transparentoch odborárov boli všelijaké heslá. Nič hodnoté, nič zásadné iba tzv. komunálna kritika. Už som len čakal, kedy tam objavím transparent s heslom „Zastavte Putina, chceme vyššie platy !“ „Zničte Rusko-chceme KONZUMOVAŤ !“ Vráťte nám naše zvyky a zlozvyky. Aj za cenu ublíženia bratskému národu, aj za cenu našich tradičných hodnôt. Aj za cenu našej národnej cti.

Ej, ej Slováci, kam ste sa to už len postupne prežrali ?

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1984971x
Priemerná čítanosť článkov: 4693x

Autor blogu

Kategórie