Založ si blog

SITA, ČTK, P… – prečo klamete ?

„Fico na eurovýbore rečnil o vlastizrade opozície a Sorosovi, PO KRITIKE ŠIMEČKU ODIŠIEL Premiér sa bojí, reagoval poslanec“. – Tak toto je najväčšia znáška lží, akú dnes médiá priniesli. Neviem, kto je prvotným luhárom v tomto reťazci cigánstiev, ale je to vcelku jedno. „Naše“ médiá sa v klamaní podobajú jedno druhému ako vajce vajcu.

Záznam vystúpenia R.Fica v zahraničnom výbore našťastie vysielali spravodajské televízie. Takže sa celé dianie dá ľahko rekonštruovať. Pre tých, čo televízny záznam /ešte/ nevideli prinášam aspoň zopár dokumentovateľných faktov:

  • R.Fico pred nijakým poslancom NRSR, tobôž pred bejby Šimečkom neušiel, lebo by sa bál diskusie. Hneď na začiatku prezentácie totiž premiér vyhlásil, že je mimoriadne pracovne zaneprázdnený a preto bude musieť z výboru čo najskôr /do 10 minút/ odísť. Fico svoj odchod z výboru teda avizoval dávno predtým než sa tam nejaký poslanec Šimečka pokúsil s ním polemizovať.
  • R.Fico na úvod vystúpenia poprosil opozičné strany, aby ich europoslanci prestali intervenovať na EU a v EK, aby Slovensku vzali hlasovacie právo a eurofondy. Podľa Fica tak páchajú svojho druhu „hospodársku vlastizradu“, iniciujú finančné straty a škodia nie Smeru či vláde, ale celému slovenského štátu a jeho obyvateľom.
  • Poslanec Šimečka sa ešte v prítomnosti R.Fica vyhovoril, že on o žiadnych listoch opozičných europoslancov nič nevie a že ak EU a EK bude SR trestať bude to na základe ich vlastných poznatkov, nijako neovplyvnených intervenciami opozície.
  • R.Fico sa na túto Šimečkovu repliku iba ironicky uškrnul.
  • Poslanec Šimečka na záver svojej „kritiky“ na adresu R.Fica akože „poďakoval“ premiérovi za to, že neplní predvolebné sľuby a že svoje postoje napr. ku Ukrajine zmenil a že dnes vraj na túto tému hovorí to isté čo hovoril Matovič, Heger či Odor.
  • R. Fico slová Šimečku o zmene svojich postojov k Ukrajine dôrazne poprel a tvrdenie po tvrdení ich vyvrátil: a/ Fico a jeho vláda je stále kategoricky proti vstupu UA do NATO, b/ ficovci stále tvrdia, že dnes UA nie je na vstup do EU pripravená, že je korupčná, na kraji kolapsu a v EU nemá čo hľadať-že však má /tak ako to Fico tvrdil aj v minulosti/ v budúcnosti európsku perspektívu a preto bude politický postoj SR k začatiu rokovaní o vstupe UA do EU kladný, c/ ficovci stále odmietajú štátne dodávky zbraní z SR na UA a akceptujú iba humanitárnu pomoc-čo ale neznamenalo a neznamená, že vláda bude obchodným firmám zakazovať výrobu a predaj zbraní…atď. – Takto R.Fico bod po bode vyvrátil všetky tvrdenia Šimečku.
  • Sorosa spomenul R.Fico iba v súvislosti s Globsecom. Vyhlásil, že štátna pomoc tomuto mimovládkárskemu podujatiu, na ktorom býval hlavnou hviezdou Soros, už skončila a za Ficovej vlády žiadnu finančnú pomoc nedostane.
  • Po vyvrátení tvrdení Šimečku sa R.Fico prítomným ospravedlnil. Ešte raz zdôraznil, že ho čaká 4-dňové rokovanie v Bruseli a ešte pred tým kopa domácich povinností. Na zodpovedanie prípadných otázok poveril svojho štátneho tajomníka. Slušne sa pozdravil, poďakoval a odišiel. –
  • Takáto je teda pravda. Žiadna Šimečkova kritika po ktorej by Fico z rokovania výboru div že neušiel. Žiadne táranie o Sorosovi. Žiaden strach z opozície. Všetko to bolo inak. Klamstvami a očierńovaním R.Fica sa niektorí tiež-novinári len znovu demaskovali ako obyčajní nenávistní protificovskí propagandisti.

Nič nové pod slnkom. Len ďalší dôkaz toho, ako veľmi potrebuje Slovenská republika urýchlenú očistu aj v mediálnej oblasti.

PS: Nerád na Pravdu nadávam, -veď sú to moje tradičné noviny. No čo si mám myslieť o nadpise v Pravde: “ EK nebude váhať zasiahnuť proti SR a pre Ficove kroky v justícii je pripravená stopnúť nám aj eurofondy“ – po ktorom nasleduje vysvetlenie, že to EK neurobí kvôli „Ficovým krokom v justícii“ ale iba vtedy, keď SR „PORUŠÍ PRÁVO EU“. Takže sa nič nedeje a ani diať nebude. SR totiž zatiaľ nijako právo EU svojimi vnútroštátnymi legislatívnymi zmenami neporušila a ani sa porušiť nechystá. Ak by ho porušila, bolo by to v stanovisku EU. V ňom sa ale nič o porušení práva EU nepíše.

Tak čo, milí tiež-novinári ? Plašíte, plašíte…? Len pozor, lebo by sa to od istého stupňa plašenia mohlo brať aj ako šírenie poplašnej správy. A to už je potom v SR trestné…

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

medveď

V katastri obce Kľačno sa medveď hnedý dobýjal do kurína

19.05.2024 14:13

Zásahový tím medveďa monitoruje. Polícia vyzvala občanov o opatrnosť.

KDR vojaci kongo

Ozbrojené sily Konžskej demokratickej republiky zmarili pokus o štátny prevrat

19.05.2024 14:02

K pokusu o prevrat tak došlo uprostred krízy, ktorá zasiahla vládnucu stranu prezidenta Tshisekediho v súvislosti s voľbami do vedenia parlamentu.

súd, fico, atentát, cintula, šts

NAKA obvinila tri osoby za schvaľovanie konania útočníka v Handlovej

19.05.2024 13:16

Aktuálne sú v cele policajného zaistenia, o ďalšom postupe rozhodne prokurátor.

maďarsko, loď, dunaj

Na Dunaji sa zrazil čln s loďou. Hlásia najmenej dve obete a päť nezvestných

19.05.2024 12:11

Polícia začala trestné konanie voči neznámemu páchateľovi pre podozrenie z ohrozenia vodnej dopravy a usmrtenia viacerých osôb.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2009748x
Priemerná čítanosť článkov: 4674x

Autor blogu

Kategórie