Založ si blog

Mazák – ty sa ani trochu nehanbíš ?

Za odvolanie starého Mazáka z postu predsedu Súdnej rady SR bolo 9 členov Súdnej rady. Proti odvolaniu Mazáka z funkcie boli iba 3 sudcovia. /3 sudcovia sa zdržali/. Odvolaniu Mazáka formálne chýbal jeden hlas. Mazák prežil. – Akokoľvek, tak toto je teda pre pána Mazáka riadny debakel. Riadny Világoš, po ktorom by každý čo len trochu sebakritický a mravne vyspelý človek sám zložil funkciu. Sám by abdikoval. Ctibažný Mazák nie. Nemá na tvári ľudskú kožu. Zubami -nechtami sa drží svojej stoličky a po médiách arogantne vyhlasuje, že on vraj svoj zápas o funkciu vyhral…

Čo je to za víťazstvo, čo je to za pocit ? Ako môže Mazák chodiť na zasadnutie Súdnej rady a viesť prácu jej kolektívu keď vie, že ho tam z 15 kolegov 12 kolegov nepodporuje a 9 kolegov si o ňom myslí, že je na vedenie rady nekompetentný ?

V poriadku, Mazák je mravne taký aký je. Čo však na to verejnosť ? Čo s týmto faktom robia naše bdelé médiá ? Pýtam sa preto, lebo naše médiá sú v oveľa menej jasných prípadoch, – ak ide o ľudí z ľavicových alebo národniarskych nominačných kruhov, celé rozhorčené . Zúrivo hneď vypisujú o tom, ako v demokratických vyspelých štátoch sa pri vyslovení nedôvery alebo pri najmenších pochybnostiach o kompetencii verejní činitelia a funkcionári ihneď vzdávajú svojich funkcií. Naši novinári ich dávajú za vzor cti a demokratickej vyspelosti našim funkcionárom.

V prípade Mazáka to žiaden náš novinár nerobí. Prečo ? Nie je jasné uhádnuť prečo. Lebo ide o Mazáka, o nominanta pánov zo Západu. O právneho poskoka posledných dvoch slovenských prezidentských omylov: Kisku i Čaputovej. Dokonca ešte predtým tak trochu aj Kováča. – Mazák vždy neomylne bojoval na proti-slovenskom protinárodnom fronte. Či už proti Mečiarovi alebo proti Ficovi. Mazák má zásluhy na rozbíjaní pro-slovenskej zákonnosti. Toto ho chráni pred médiami i pred odsúdením verejnosti lepšie ako tá najsilnejšia imunita.

Preto dnes Mazák reaguje na svoju porážku v súdnej rade arogantným úškrnom. Škerí sa a bude sa škeriť do tváre nám všetkým. Azda aj do nekonečna. Alebo predsa len nie ?

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1985340x
Priemerná čítanosť článkov: 4693x

Autor blogu

Kategórie