Založ si blog

Matovič aj tak povedal o novinároch a Čaputovej pravdu

Blázni a deti občas hovoria pravdu. Matovič nie je blázon, – a ak tak, iba tak trošku,- ale pravdu povedal úplnú.

Ja viem, že sa to novinárom nepáči, keď na nich Matovič povie pravdu, ale oni sú naozaj takí. Nie všetci, ale mnohí. Najviac dnes na Matoviča robia poľovačku tí novinári, čo ho v minulosti najviac velebili. Lebo v záujme odstránenia Fica im bol aj Matovič dobrý. Teraz už Fico nehrozí,-všetko sa chystá pre návrat Petríčka cukríčka,-za pomoci Sulíka a PS /Čaputová, Šimečka/ príp. KDH /Dzurinda, Majerský/. Černoch Matovič urobil svoju prácu, černoch Matovič môže odísť…

Ja viem, že prezidentská kancelária intervenuje, ak jej referentíkovia uvidia niekde o Čaputovej niečo neprístojné. Ale darmo sa jedujú. V prípade Čaputovej má Matovič pravdu. Čaputová nehrá na rovinu. V prípade Matoviča rokovala za jeho chrbtom s jeho vládnymi partnermi. V prípade opozície zmarila dve referendá. Využila nepriamu cestu-dala ich odmietnuť Ústavnému súdu, do ktorého si pred asi 2 rokmi navolila väčšinu ľudí s jej pohľadom na svet. Čaputovej ľudia na ÚS to teda urobili za ňu.

Matovič by mal z vlády odísť. Ale iba vcelku,- keď odíde celá vláda. A keď budú nasledovať predčasné parlamentné voľby. Odísť by mala aj Čaputová. Zanedlho aj to bude. Čo nebude,- to určite nebude druhý prezidentský mandát pre ňu.

Slováci sa dajú tu a tam oklamať. Ale pomaly sa už spamätávajú. Svedčia o tom aj výsledky dnes publikovaného prieskumu Focusu. Podľa neho by mala koalícia Smer/SNS + Republika + Hlas vysoko nad 80 poslancov. Pravdepodobne ústavnú väčšinu.

Takže tak, páni urazení novinári a pani citlivo vnímajúca / najmä citlivo ba až precitlivene vnímajúca kritiku svojej práce a svojej osoby / pani Čaputová. Všetkého do času !

PS: Nikdy som si nemyslel, že budem na Matoviča písať tak trochu pochvalné články. Nikdy som si nemyslel, že mi ich za vlády Matoviča budú skrývať pred verejnosťou. – A aha, už je to tu ! Človek nevychádza z údivu tuším až do smrti.

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1973754x
Priemerná čítanosť článkov: 4677x

Autor blogu

Kategórie