Založ si blog

Nadávať politikom do vrahov, mafiánov a zlodejov – v Pravde dovolené ?

Viem, že sme pred voľbami a ľudia s poruchou integrity strácajú nervy a sebakontrolu nad svojou agresívnosťou a hnevom. Ibaže čo je veľa, to je veľa. Matovič je ktosi, koho nepovažujem za svojprávnu osobu. Šimečku považujem za politického podvodníka-šmejda. Čaputovú považujem za obrovský slovenský omyl. Nikdy by som si ale nedovolil nadávať Čaputovej, Šimečkovi či Matovičovi bez dôkazov do vrahov, zlodejov a mafiánov. Bolo by to bez dôkazov a bez súdnych rozhodnutí nielen nemravné ale bol by to aj trestný čin.

Zaujímavé je, že na Slovensku, dokonca na tomto portáli však existuje ˇčlovek“, ktorý si to dovolil. Zatiaľ beztrestne. Článok s tými najhrubšími invektívami je na portáli naďalej- Nič sa nedeje. Dokedy ?

Nedávno som sa stretol s prípadom, keď pracovníčka jedného ministerstva-silového rezortu, poslala klienta „do p,,,če“ len preto, lebo jej pripomenul, že odpovedať na korešpondenciu občanov je jej zákonná povinnosť. V takomto svete, v ktorom vládni aparátčici nadávajú klientom tým najhrubším spôsobom je možné všetko. Aj označovanie trojnásobného premiéra vlády Slovenskej republiky ako vraha, zlodeja a mafiána.

Ak to s nezvládnuteľnou agresivitou niektorých jedincov pôjde takto ďalej-ak dokonca dostanú na svoje choré exhibície priestor v médiách, potom sa obávam, že ďalším stupňom šialeného stupňovania agresivity bude fyzické masové fyzické násilie a krv. Veľa, veľa krvi….

Zmierenie na Slovensku podľa Šimečku a Matoviča

20.05.2024

Z písačiek opozičných médií sa čoraz jasnejšie dá vidieť, o čo v súvislosti s atentátom na predsedu vlády SR opozícii ide. Čoraz zreteľnejšie sa dajú rozoznať požiadavky, za ktorých by opozičné strany Progresívne Slovensko, hnutie Slovensko a SaS boli ochotné pristúpiť na aspoň dočasný zmier s vládou. S istým zjednodušením zhrniem tieto požiadavky nasledovne: [...]

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Univerzitná nemocnica Martin

Projekt novej martinskej nemocnice za takmer 400 miliónov má staviteľa. Najlacnejšiu ponuku vylúčili

20.05.2024 14:20

Nová nemocnica v Martine je súčasťou projektov, ku ktorým sa Slovensko zaviazalo v rámci plánu obnovy. Hovorí sa o nej už od roku 2018. Pôvodné verejné obstarávanie sa pre nezáujem staviteľov skončilo fiaskom.

juraj c. strelec

Hamran: Uniknuté video s atentátnikom natočil príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov a posunul ho nadriadeným

20.05.2024 14:06

Na videu útočník na obvodom oddelení polície a hovorí o svojom názore na politiku.

Netanjahu

Hlavný prokurátor medzinárodného súdu požiadal o zatykače na Netanjahua a lídrov Hamasu

20.05.2024 13:56

Hlavný prokurátor ICC oznámil, že požiadal o vydanie zatykačov na lídrov palestínskeho radikálneho hnutia Hamas a Izraela.

SR Prešov Demokrati snem Naď TK POX

Vytýčili prvé pojednávanie vo veci žaloby Jaroslava Naďa na Ľuboša Blahu

20.05.2024 13:46

Naď podal na Blahu žalobu za to, že ho pred vyše dvoma rokmi opakovane nazval vlastizradcom.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 431
Celková čítanosť: 2014280x
Priemerná čítanosť článkov: 4674x

Autor blogu

Kategórie