Založ si blog

Progresívne Slovensko

Tento článok voľne nadväzuje na článok o Vallových chrapúnstvach, – na ten, čo zmizol /asi po Vallovej progresívnej intervencii/ z titulky- Napriek tomu si ho v archíve úspešne vyhľadali takmer tri tisícky čitateľov Pravdy. – Toto ale nebude o Vallovi. Bude to o prevratných výsledkoch dvoch posledných údajných „prieskumov“ verejnej mienky.

Prieskum od agentúry AKO bádal a bádal, – až vybádal, že v SR sú takmer traja zo štyroch občanov nadšenými fanúšikmi NATO, prípadne NATO hodnotia vo svojom živote ako čosi pozitívne. Bádatelia z AKO na tento revolučný objav došli tak, že ľuďom telefonovali a na ich názor na NATO sa ich „anonymne“ pýtali. Veľmi objektívny prieskum, najmä ak si respondent uvedomí, že na druhom telefóne sedí /možno uniformovaný/ príslušník , čo si zapisuje telefónne čísla tých Slovákov, ktorých postoj k NATO je negatívny…

Buďme ale pozitívni a uverme tomu, že žijeme v štáte, spolupracujeme s ľuďmi, bývame s nimi v spoločnej domácnosti, stretávame sa s nimi masovo na uliciach či na iných verejných priestranstvách – slovom žijeme medzi ľuďmi, ktorí sú NATO-pozitívni. Predstavme si, že AKO nevymýšľa, že validne vybádala, že drvivá väčšina národa kladne hodnotí agresie NATO v Iraku, Afganistane, že oceňuje zabíjanie tisícov našich slovanských srbských bratov pri bombardovaní Juhoslávie. Predstavme si, že drvivá väčšina národa kladne hodnotí, keď z jej peňazí idú 2 + % na zbrane, čo dostanú banderovci, aby mohli zabíjať ďalších našich slovanských bratov-Rusov. Predstavme si, že drvivá väčšina národa chce mať vo svojej vlasti základne cudzích najmä amerických vojakov, chce tu vojenské sklady, letiská, rakety so všelijakými môžbyť aj jadrovými hlavicami. Predstavme si, že drvivá väčšina národa chce, aby sme tu mali cudzie bombardéry a cudzie tanky. Takpovediac okupačné-ibaže z našej vlastnej poddanskej vôle. Predstavme si, že drvivá väčšina našich otcov, no predovšetkým matiek, manželiek, frajeriek chce, aby ich synovia, ich milovaní muži išli na ukrajinský front a tam umierali alebo ich mrzačili v mene víťazstva akéhosi ukrajinského zeleného mužíčka, tragikomika Zelenského…

-Ja som si to skúsil predstaviť, – a zistil som, že toto všetko je možné iba vtedy, keď tu na Slovensku niekto potajomky VYMENIL NÁROD. Ten národ, čo takmer z troch štvrtín zaspáva a vstáva s láskou k NATO, – to nemôžu byť Slováci, moji spoluobčania, moji bratia a sestry. To musia byť nejakí novodobí butatóti či homunkulovia vybavení umelou inteligenciou. To musia byť po slovensky hovoriace repliky Keltogermánov zo Západu. Alebo je to inak: ja už nežijem na Slovensku v septembri 2023, ale ktosi ma teleportoval kdesi inde, do iného časopriestoru.

Ale existuje aj tretia možnosť. Že ten „prieskum“ agentúry AKO je obyčajná manipulácia, že je to obyčajná lož. Nuž ktovie, ako to vlastne potom je,

Agentúra Median tiež bádala. A vybádala, že za 2 týždne klesli preferencie dovtedy suverénne vedúceho Smeru SSD z 22ˇ% na 17%. Teda takmer o štvrtinu elektorátu. Za pár dní ! To čo sa stalo ? Čo to tí Smeráci vyviedli – zbili si manželky, dopustili sa pedofilného incestu, poškriabali automobil Čaputovej milenca Rizmana ? Alebo spáchali ešte niečo oveľa horšie ?

Buďme však zase skôr pozitívni. Pripusťme, že na vine poklesu Smeru nie sú smeráci ale skvelo vedená kampaň ich politických rivalov s Progresívneho Slovenska. Pripusťme, že občania tejto krajiny odrazu pochopili, kto im chce dobre. Zistili, že ich spasí iba bejby Šimečka a jeho LGBTI aktivitná podpredsedníčka pani Plaváková. Pripusťme, že občania -aj v dôchodkovom a preddôchodkovom veku chcú, aby im superjunior Šimečka a jeho mladiství experti Tomás Hellebrandt a Štefan Kišš vzali trináste dôchodky, zrušili alebo zredukovali valorizáciu dôchodkov, ošetrovateľské príplatky, vlaky zadarmo, vyrovnávacie príspevky na lieky, možno aj bezplatnú zdravotnú starostlivosť.

Rodičia s deťmi -voliči PS,- sa už iste tešia na to, ako im okrešú príspevky na deti, materské a otcovské dovolenky, školské obedy zadarmo, krúžkovné príplatky, rekreačné poukazy, ako sa budú musieť bez pomoci štátu boriť s raketovým rastom úrokov hypotekárnych úverov…

Občania sa odrazu prikláňajú k PS, lebo chcú vyššie zdanenie majetku, chcú trhové teda výrazne vyššie ceny na plyn a elektrinu, na vodné a stočné. Občanov k voľbe PS láka aj predstava, že Progresívne Slovensko oslabí zbytočne silný štát, zbytočne rozsiahle sociálne istoty a sociálnu solidaritu, zúži štátne zdravotníctvo a školstvo a na úkor nákladných sociálnych istôt a zbytočnej solidarity s menej úspešnými bude investovať takto vytvorené sociálne úspory do znižovania štátneho dlhu a deficitu. Občania sa tešia na to, ako nás za to Brusel, Svetová banka, MMF a i. svetové finančné inštitúcie pochvália, ako nás odmenia za pekné čísla a pekné grafy a ako zahraničným bankám pôsobiacim na Slovensku stúpne bonita a poklesnú náklady pri nakupovaní peňazí na finančných trhoch. A ako im ešte viac porastú aj bez toho šokujúco vysoké zisky.

Buďme pozitívni a vysvetľujme si náhlu lásku občanov ku Progresívnemu Slovensku tým, že sa Šimečkovi, Hellebrandtovi a Kiššovi, Plavákovej a Trubanovi etc. podarilo zmenil myslenie z regresívneho, krpčiarskeho, rodinne zadubeného, heterosexuálneho a obmedzene slovenského človiečika na myslenie pokrokové, investorské, svetoobčianske, LGBTI-friendly a PROGRESÍVNE. Nekonečne progresívne. Na večné časy a nikdy inak.

Nuž, v mojej vlasti sa odohrala z ničoho nič veľká progresívna zmena. Ešte včera som zaspával na milovanom slovenskom Slovensku, obklopený milými spoluobčanmi Slovákmi. No včera som sa náhle zobudil a zistil som, že žijem v úplne inej tzv. TEJTO KRAJINE. Už nie som na konzervatívnom, zaostalom a ospalom regresívnom Slovensku. Už som na liberálnom, mladistvo entuzianistickom PROGRESÍVNOM SLOVENSKU. Úžasný zážitok. Úžasná priam omamná realita. Delírium, hrajúce všetkými farbami dúhy.

Nuž – vďaka vám , agentúry AKO a MEDIAN, že ste mi poskytli takýto jedinečný ikspiriens. Vďaka vám za pohľad na Slovensko vašimi mámivými dúhovými okuliarmi. Paráda. Iba dúfam, že toto všetko, čo ste mi dožičili, je PRAVDA a nie je iba obyčajná virtuálna realita či nedajbože arteficiálny ODŽUB…Dúfam, že po vyprchaní vášho životabudiča /po 30.9./ nepríde krutý abstiak.

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, Západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00, aktualizované: 07:49

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008342x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie