Založ si blog

Dosť bolo Vallových chrapúnstiev

To, čo sa za Valla a jeho služobnice Schulczovej deje s Divadlom P.O.Hviezdoslava, to sa už nedá inak nazvať ako megachrapúnstvo. Protislovenské, protikresťanské, protirodinné a banderovské fašizoidné vitráže v DPOHG – to je už casus belli občianskej vojny. Kade Vallo ide, tade sú za ním hnojiská. Najprv v Horskom parku, potom na zneuctenom Slavíne, potom na „dúhových uliciach“ historického centra – a teraz sa Vallovo hnojisko ocitlo v srdci kultúrnej slovenskosti – v budove bývalej činohry Slovenského národného divadla. V divadle pomenovanom po národnom básnikovi Pavlovi O. Hviezdoslavovi.

Hnus je slabé slovo, ktoré sa tu dá použiť.

Chrapúnstvo však nespáchal a nepácha iba Vallo a jeho „team“ /v skutočnosti gang s väzbami najmä na Progresívne Slovensko/. Protislovenské, protinárodné chrapúnstva spáchala – BOHUŽIAĽ – väčšina Bratislavčanov s volebným právom. Chrapúnstva spáchali tí ľudia, čo Valla a jeho gang zvolili na čelo hlavného mesta Slovenskej republiky v posledných komunálnych voľbách alebo tí Bratislavčania, čo voliť v komunálnych voľbách nešli a tak Vallovi a jeho gangu umožnili páchať po Bratislave protislovenské špinavosti. A chrapúnstva spáchajú napokon aj tí -tentokrát už občania celého Slovenska, – ktorí budú v nastávajúcich parlamentných voľbách voliť politické strany, ktoré sú na Valla a spol. previazané: konkrétne Progresívne Slovensko, SaSku, Demokratov alebo Modrý Híd. Ak sa liberálfašisti z PS , SaS a spol. dostanú k moci, zneuctievanie všetkého slovenského v Bratislave dostane mohutnú podporu z vládnych miest. A bude pokračovať nielen v hlavnom meste Slovenska ale preleje sa z neho do všetkých kútov nášho zatiaľ krásneho Slovenska.

Dúhové homosexuálne a banderovské zástavy, odseknuté hlavy našich národných dejateľov a prečiarknuté dvojkríže budú sa objavovať po všetkých mestách a dedinách našej domoviny. Čudnou slovenčinou rozprávajúce indivíduá budú pustošiť slovenský národný živel účinnejšie ako starí známi maďarizátori od Bélu Grunvalda, Apponyiho a Femke.

Zastavme to kým je čas. Voľba Valla, Šimečku, Sulíka, Hegera, Dzurindu, Korčoka a spol. – to je voľba národnej smrti Slovákov. Voľba PS, SaS a ľudí z Vallovho gangu – to je národná samovražda. – Tu nejde iba o petíciu za odstránenie proti-slovenskej vitráže či za odvolanie riaditeľky divadla z funkcie. Tu nejde dokonca už ani o demisiu slovakofóbneho Valla. Tu už nejde iba o osud slovenskej Bratislavy. Tu už ide o osud celého Slovenska a v nie príliš vzdialenej perspektíve o bytie či nebytie slovenského národa.

-Zdá sa vám, že zveličujem ? Nuž, bodaj by ste mali pravdu…

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

koláž, fotky, mReportér

Takto nádherne nebo hralo farbami. Jedny z najkrajších záberov na polárnu žiaru boli zachytené na strednom Slovensku

18.05.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Pápež František

Za uzdravenie Fica sa modlí aj pápež, poslal list Čaputovej

17.05.2024 21:49

Pápež František zaslal v súvislosti s atentátom na slovenského premiéra Roberta Fica list prezidentke Zuzane Čaputovej.

Robert Kaliňák, odkaz

Kaliňák: Vykreslili ste Fica ako zlo, takto to dopadlo. Očakávame jedno úprimné prepáčte

17.05.2024 19:11

Spoločenský zmier sa nedá postaviť na falošnej politickej korektnosti, uviedol Robert Kaliňák. Žiada od tých, ktorí vykreslili Fica ako zlo, jedno úprimné prepáčte.

kosovo nato

Baerbocková: Kosovo patrí do Rady Európy. Srbsko v takom prípade hrozí odchodom

17.05.2024 18:25

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková v piatok vyzvala lídrov Kosova, aby čo najskoršie splnili podmienky na prijatie do Rady Európy.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2008009x
Priemerná čítanosť článkov: 4670x

Autor blogu

Kategórie