Založ si blog

Poslanec za fašistov vybavil 500 pracovných miest v R.Sobote

Primátor a poslanec NRSR pán Jozef Šimko kandidoval podľa Denníka N do NRSR za „FAŠISTICKÚ STRANU LSNS“. Dnes tento fašistický poslanec verejnosti oznámil, že aj vďaka jeho spolupráci otvorí v miestnom priemyselnom parku nemecká firma Winkelmann výrobu ZÁSOBNÍKOV NA VODU PRE VYKUROVACIE SYSTÉMY a tepelné čerpadlá. /S akou inou než s nemeckou firmou mal náš fašista spolupracovať ?/ Najväčší podiel vo výrobkovom portfóliu nemeckej firmy Winkelmann majú zásobníky na ohrev vody na báze plynu.- Toto je prvá zaujímavosť.

Agentúra DPA dnes oznámila, že po letných prázdninách vládna väčšina SPD+FDP+Zelení schváli v Bundestagu zákon, ktorý v Nemecku zakáže ďalšiu výrobu vykurovacích systémov na ohrev vody na báze plynu. Vraj treba dosiahnuť 65% podiel vykurovania na báze obnoviteľných zdrojov. – Toto je druhá zaujímavosť.

Medzi ďalšie zaujímavosti, súvisiace s týmito dvoma hlavnými zaujímavosťami patrí:

  • Ako je možné, že v demokratickom slovenskom parlamente pôsobí fašistická strana ? Prečo novinári z Denníka N, ak majú vedomosť o aktivite fašistov v slovenskom parlamente neoznámia túto nehoráznosť orgánom činným v trestnom konaní ?
  • Ak má Denník N pravdu a pán primátor Šimko sa dostal do NRSR vďaka fašistom, -ako je možné, že s fašistom Šimkom spolupracovala liberálno-demokratická slniečkárska vláda Odora od pani prezidentky Čaputovej ? Riadila sa azda precedensom, keď kedysi pri vybavovaní automobilky Kia spolupracovala Dzurindova demokratická vláda s fašistickým primátorom Žiliny Janom Slotom ?
  • Poslanec Šimko chce v septembri 2023 kandidovať do parlamentu znovu – ako kandidát Sme rodina. Bude Denník N označovať kvôli Šimkovi Sme rodinu za fašistickú rodinu a Borisa Kollára za fašistu ?
  • Nemeckí podnikatelia riešia svoje biznis projekty ohrozené hrou Nemecka na ekologizáciu veľmi zaujímavo: zariadenia na ohrev teplej vody na báze plynu presúvajú na Slovensko a /ako bolo dnes tiež oznámené/ výrobu na báze spaľovacích motorov presúvajú do Brazílie.

Každý deň sa v tej našej milovanej Európskej únii udeje veľa zaujímavého. Treba len sledovať správy, dávať si ich do súvislostí – a človek sa nestačí čudovať. Jedna zaujímavosť za druhou. – Čím nás prekvapí zajtrajší deň ?

Cintula vraj nie je Levičan

17.05.2024

Lepšie povedané, vraj nie je rodený Levičan, Tekovčan. Vraj sa narodil v Bardejove. Je teda rodený Šarišan. Ale nie o tom som chcel. Chcel som o niečom oveľa podstatnejšom. Písal som dnes o tom, že tak ako nemožno za spoluvinníka znásilnenia označiť „koketnú“ znásilnenú ženu, ale len a len násilníka samotného, – tak nemožno za spoluvinníka atentátu [...]

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

17.05.2024

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol. Počuli ste to [...]

Novinári zase klamú: vecný popis stavu nie je šírenie nenávisti /sociologička Kusá vráť diplom !/

16.05.2024

Nepočul som odvčera ani jedného vládneho politika, ktorý by vyzýval, aby Slováci nenávideli opozičnú komunitu. Skúste si, milí novinári z RTVS, ta3, markízy, joj, sme , denníka n…stokrát pustiť záznam z včerajšieho vystúpenia Blahu a Danka. Garantujem, že tam žiadnu výzvu k nenávisti a revanšu voči opozičným médiám a opozičným politikom a sympatizantom [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 430
Celková čítanosť: 2009116x
Priemerná čítanosť článkov: 4672x

Autor blogu

Kategórie