Založ si blog

Nájdite u Čaputovej aspoň jednu kritiku, jeden nesúlad s postojmi USA !

Čaputová je podľa mňa jednoznačnou agentkou vplyvu USA v Slovenskej republike. Konala a koná vždy v zhode s hodnotami a ideológiou USA. Šírila a šíri tieto hodnoty nonstop počas celého obdobia jej čudnej politickej kariéry.

Koľkože oficiálnych i neoficiálnych stretnutí absolvovala Čaputová s veľvyslancami USA príp. V.Británie ? A koľko stretnutí absolvovala za tie roky s veľvyslancami Ruska alebo Číny ? Kam viedli jej zahraničné cesty okrem krajín Západu ?

Koľkokrát sa stretla za dlhý čas svojej prítomnosti v prezidentskom paláci s predstaviteľmi národniarskych strán LSNS a Republiky ? Koľkokrát sa stretla na politickom rokovaní s vedením jedinej parlamentnej ľavicovej strany Smer SSD – nota bene najpopulárnejšej politickej strany na Slovensku ? Koľkokrát sa zúčastnila na spoločenských podujatiach za účasti predstaviteľov ľavicových alebo národniarskych strán ?

Čaputová je príkladom extrémistky. Je extrémne nepriateľsky naladená voči stranám Republika, LSNS a Smer SSD. Tým je nepriamo extrémne nepriateľsky naladená aj voči voličom týchto strán. Tým je extrémne nepriateľsky naladená voči obrovskej skupine občanov, čo myslia ľavicovo a cítia národne. A to je minimálne tretina občanov SR.

Čaputová vie, že veľká časť Slovákov prechováva priateľské citové väzby voči najväčšiemu slovanskému národu-voči ruskému národu. Čaputová sa nikdy ani len náznakom nestotožnila s hodnotami a tradíciami tejto časti občanov SR. Naopak, v každom svojom verejnom vystúpení na tradičné slovensko-ruské priateľstvo útočila. A vždy v takomto prípade presadzovala názory a videnia vecí cez prizmu politiky USA.

-Prečo ? Pretože Čaputová je jednoznačný agent USA, konkrétne agent vplyvu USA v Slovenskej republike. Tých , čo nesúhlasia, vyzývam aby v oficiálnych verejných vystúpeniach Čaputovej našli aspoň jeden jediný prejav jej kritiky či nesúhlasu s politickými krokmi USA. -Nože ho predložte, páni a dámy !

Neverím v zázračný súzvuk Čaputovej duše a duše J. Bidena. Neverím, že 100% zhoda názorov, hodnôt a ideológie medzi Čaputovou a administratívou USA je dielom náhody. Neverím, v zázraky. Verím, že vysvetlenie súzvuku USA a Čaputovej je jednoduchšie. Vysvetlenie je pre 60% občanov SR, ktorí nedôverujú Čaputovej jasné: Čaputová je agent vplyvu USA v Slovenskej republike. Bohužiaľ.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.

Zuzana Čaputová

Čaputová: K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií

03.05.2024 13:27

"Tam, kde je ohrozená sloboda tlače, je ohrozená aj demokracia," uviedla prezidentka.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1983433x
Priemerná čítanosť článkov: 4689x

Autor blogu

Kategórie