Založ si blog

Koľko % preferencií dostane Matovič za útoky od LGBTI ?

Matovič je v boji za volebnými preferenciami opäť inovatívny. Chodí na miesta, kde by mohlo dôjsť názorovým stretom a kde hrozí, že mu jeho protivníci nielen vynadajú, ale tí jednoduchší dajú aj jednu-dve po papuli.

Včera sa Matovič „náhodou“ vyskytoval pred NRSR v čase, keď tam prišla asi stovka-dve LGBTI aktivistov a anarchistov. Tí keď Matoviča uvideli, začali mu nadávať, a začali ho aj kmásať a mykať za ramená. Matovič bol v siedmom nebi. – Ešte keby mu tak nejaký gej vyťal pred kamerami aspoň jednu facku -to by bolo ! To by Matovičovi predvolebné preferencie vyleteli aj o 10% !

Je to v tej našej politike „sranda“. Pri získavaní jednoduchších ľudí, ktorí tradične volia OLaNO sú zbytočné perfektne spracované programy. Zbytočné sú plamenné prejavy o tom, ako nám môže byť dobre. Postačí, ak sa vodca OLaNO Matovič dá gejom či lesbám vyfackať. Hneď je martýrom boja s LGBTI a hneď je OLaNO v hre o silné parlamentné pozície.

Pán Matovič, čo ste ešte ochotný v boji za preferenciami podstúpiť ? Aký dôkaz, že nemáte hrdosť a osobnú časť ? Koľko pľuvancov do očí, koľko faciek resp, koľko kopnutí do zadku ? Pán Matovič, máte vy ešte nejaké zvyšky integrity ?

PS: Čudné, k akým významovým posunom dochádza u ľudí, ktorí nepozorne čítajú. Takže na vysvetlenie: 1/ jednoduchší ľudia, nie sú tí, čo sú proti LGBTI ideológii, ale tí čo volili Matoviča a chystajú sa ho voliť znovu,-lebo je to pre nich neohrozený hrdina v boji proti LGBTI, 2/ článok nie je o LGBTI, ale o Matovičovi a o technikách jeho práce pri získavaní voličov-o tom, ako je ochotný provokovať aj bitku, len aby potom celý poudieraný „od gejov a lesieb“ poskytoval interview v televízii, 3/ v dave, čo išiel k NRSR-nevediac ešte, že tam na nich bude číhať provokatér Matovič, ozajstných LGBTI bola menšina; pod zástavami anarchistov ale aj hipsterov tam boli najmä aktivisti Progresívneho Slovenska-to boli tí najagresívnejší-nie gejovia ale hetero s deťmi a s poriadnou dávkou nenávisti voči slovenskej normalite.

Nedajte sa nachytať priatelia ! Ani Matovičom, ani šimečkovcami z Progresívneho Slovenska !

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1976482x
Priemerná čítanosť článkov: 4684x

Autor blogu

Kategórie