Založ si blog

Matovičov plán B

Matovič vie, že momentálne prehráva. Matovič vie, že po septembrových voľbách nebude vo vládnej koalícii. Matovič vie, že s ním nikto nebude chcieť po voľbách nič mať, nikto s ním nebude chcieť spolupracovať nielen vo vláde, ale ani v parlamentnej opozícii.

Matovič však vie aj to, že to ani s tým jeho parlamentným opozičníctvom nebude až také jednoduché. Matovič vie, že sa bude musieť poriadne obracať, aby sa do NRSR vôbec dostal.

Matovičova hlavná predvolebná zbraň – 500 eurová odmena za volebnú účasť, – v podobe plánu A /schválenie odmeny v parlamente/ je v skutočnosti plán B: je to propagandistická cesta k tomu, aby sa Matovič do parlamentu vôbec dostal. Tzv. plán B a C je iba hra. V skutočnosti sú všetky Matovičove plány A, B,C…XYZ iba súčasťou jedného jediného globálneho plánu B. Podstatou tohto globálneho únikového plánu B je, aby si Matovič po jesenných voľbách zabezpečil v NRSR komfortnú opozičnú pozíciu. A z jeho osobného pohľadu komfortné živobytie pre seba, pre svoju manželku, pre svoje deti a pre „manželkine“ firmy a realitné projekty.

Matovič chce prísľubom 500-euroviek zabezpečiť pre svoju OĽaNO, spoločnosť s ručením obmedzeným, – dostatok hlasov a teda dostatok peňazí zo štátneho rozpočtu. Matovič si kampaňou okolo 500-euroviek chce zabezpečiť nielen dobrý život, ale aj dostatok prostriedkov na realizáciu svojho koníčka – politizovania na typicky matovičovský škandalózny spôsob. Cirkusové predstavenia á la Matovič neboli, nie sú a ani v budúcnosti nebudú zadarmo. Preto už dnes, v predvolebnej kampani Matovič ako dobrý cirkusový principál myslí na budúcnosť. A zháňa prostredníctvom typicky matovičovských pitoreskných a šokantných atómoviek pre OĽaNO staronové a nové hlasy. Zháňa si peniaze na svoj povolebný opozičný parlamentný dobre zásobený a teplučký brloh.

Zháňa si však už dnes aj témy na svoje povolebné opozičné kampaňovanie. Šibrinkovanie s 500-eurovkami alebo so znížením poslaneckých platov a podobné témy, brnkajúce na citlivé struny závistlivcov a chamtivcov určite prežijú 30.september 2023. Matovič si nimi bude prisládzať svoj opozičný život nonstop, možno až do ďalších volieb v roku 2027.

Matovič je emočne a psychicky posunutý človek. Plánovať však vie. Matovič už dnes pol roka pred voľbami plánuje a robí na svojej povolebnej opozičnej budúcnosti. Vojak sa stará, vojak má.

– Toto je Matovičov skutočný plán B: zabezpečenie sa na časy, keď bude musieť žiť v novej opozičnej realite. Zabezpečenie na opozičné časy, v ktorých sa on sám osobne /ak má poslanecký mandát a peniaze/ cíti ako ryba vo vode.

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini: Hovoríme nie rušeniu právu veta, migračným kvótam, hovoríme áno mierovým inicatívam a solidarite v EÚ

01.05.2024 15:15

Na Sviatok práce, sa už nemusí hovoriť o vysokej nezamestnanosti, ale o potrebe dobrej práce za dobrý plat, uviedol budúci prezident Pellegrini.

Hrad / Likava /

Hrad Likava obnovia za milióny eur. Areál sprístupnia viac verejnosti, pribudne aj novinka

01.05.2024 15:15

Žilinský samosprávny kraj financie získal z projektu slovensko-českej cezhraničnej spolupráce.

Kyrgyzstan Summit CIS

Po masakre pri Moskve Putin vyháňa z Ruska Tadžikov. Mohol by podmínovať pevnú pôdu pod ich prezidentom?

01.05.2024 15:00

Občania Tadžikistanu majú veľký problém dostať sa cez ruské štátne hranice. Aké dôsledky môže mať nehostinnosť Ruska pre vývoj v ich krajine?

Čaňa

Po požiari príbytkov v Čani umiestnili v miestnej telocvični 45 ľudí vrátane 24 detí

01.05.2024 14:57

Obec podľa starostu zatiaľ mimoriadnu situáciu neplánuje vyhlásiť.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1978888x
Priemerná čítanosť článkov: 4689x

Autor blogu

Kategórie