Založ si blog

OĽaNO má potenciál znovu vyhrať voľby !

Takúto /pre znalcov Slovenska nie príliš prekvapivú/ správu sme sa dnes na obed dozvedeli zo Straníckeho Rozhlasu o-dvolanej v-lády /SRov/. Sformuloval ju expert z prieskumnej agentúry Mrdián, pán Nezmislovič. Vraj sa to OLaNO podarí vďaka aktivizácii chronických nevoličov. V rámci pravidelnej agitačnej polhodinky sme sa dozvedeli tiež najnovšie informácie o pôrode novej strany pre starých politických matadorov. T.č. s vôl-ičským potenciálom okolo 5%.

O dieťati, ktoré sa tlačí z lona prespanky -slečny Brusselky, sa zatiaľ veľa nevie. Vie sa iba to, že novorodenec vychádza na svetlo božie celý modrý. Akoby pridusený. Nečudo, že jeho príliš modrá farba vyplašila aj nádejného kmotra Mikuláša Dz. Nečudo, že sa k dieťaťu zrazu nikto nehlási: ani Kollár-Fraštacký, ani Jablčnica Nikolsonová, ani eperješovský župán Milan M., ani Edko Hehehegr, ba ani len počítačová /re/Myšová či bigman Jaroslav vŇať.

Na Slovensku je to tak. Najprv divé orgie – a potom, keď treba prijať konzekvencie a platiť, – každý ukazuje papiere o aspermii. A tak je možné, že z novonarodenej modrej koalície bude napokon pankhart. Najdúch, bez otca či matere. A na jeho výživu sa budeme skladať my všetci Slováci. Aj tí, čo si tie PRAVÉ orgie užili, aj tí, čo boli do toho ĽAVÍ o všetko sa dozvedeli zase iba z médií.

Zdá sa, že voliči napravo od raja sa napokon budú musieť uspokojiť len so starým dobrým balónikom sulíkom a revitalizovaným trnafským prooooootikorupčným matovičom. Doplneným nanajvýš o univerzálneho zasúvača Borisa Ko. a príp. svätého Milana z levočského Majera.

Je ale tiež možné, že všetko bude napokon inak. A náš obľúbený SRov nám na budúci týždeň ponúkne ľavicovú alternatívu – bledomodroružové Progresívne Slovensko s Edkom Hehehegrom a bigmanom Jarom vŇaťom na čele.

Nuž na Slovensku je všeličo možné. Stačí, aby sa k mikrofónu dostali naslovovzatí politickí analnytici zo zahraničných prieskumných agentúr na pravo od zdravého rozumu – a Hehehegr sa ocitne na druhom mieste Hlasu. Hneď za zadkom Petra Peligríniho.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

polícia zatknutir naháňačka

Muži a žena. Zadržali páchateľov, ktorí z predajne ukradli trezor s 50-tisícmi eur

06.05.2024 13:19

Lup si odniesli na ubytovňu. Tam prekonali zabezpečenie trezoru a jeho obsah si ponechali.

preukaz, zdravotná poisťovňa, všeobecná, union, dôvera

Dôvera a Union vyplatili akcionárom 24 miliónov eur. Palkovič: Nesprávne

06.05.2024 12:57

Spoločnosť Penta , ktorá je akcionárom Dôvery, podotkla, že zdravotná poisťovňa mala koncom roka 2023 nerozdelený zisk z minulosti vo výške 162 miliónov eur.

Tusk, Leyenová

Leyenová: V Poľsku už neexistuje riziko porušenia zásad právneho štátu. Eurokomisia ruší konanie

06.05.2024 12:50, aktualizované: 13:16

Takzvaná procedúra podľa článku 7 Zmluvy o Európskej únii bola proti Poľsku spustená v roku 2017.

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1985198x
Priemerná čítanosť článkov: 4693x

Autor blogu

Kategórie