Založ si blog

Ficovi vraj nič nie je: jedno opozičné krídlo vyzýva k pokoju druhé nechutne konšpiruje

Počuli ste to ? Opozičná agentúra JPP miesto výziev k pokoju a zmieru veselo konšpiruje. Napríklad, že Cintula je pravicový extrémista, ktorý si svoj pacifizmus iba vymyslel. V skutočnosti bol a je srdcom „slovenský branec“. Z poverenia temných rusko-smeráckych štruktúr sa votrel do progresívno-liberálneho hnutia, aby odtiaľ donášal Ficovi a spol.

Počuli ste to ? Cintulov atentát je provokácia Smeru, Hlasu a SNS zameraná na to, aby zdôvodnila chystané represálie a premenu SR na policajný fašistický štát. Cintulov atentát slúži smerákom presne na to, na čo slúžil nastupujúcemu hitlerovskému nacizmu požiar Reichstagu. Je to akcia, ktorá má zdôvodniť budúce kroky ficovskej totality.

Počuli ste to ? Samotná streľba na Fica vraj bola mydlová komédia, či dokonca fraška. Bolo to divadlo, v ktorom miesto krvi tiekol kečup, v ktorom ochrankári pomáhali Cintulovi zamieriť na Fica a chránili ho pred lynčom davu.

Počuli ste to ? Fico vraj nebol pri streľbe vôbec zranený. Iba to hral. Fico je v nemocnici v úplnom poriadku. Je izolovaný pred verejnosťou, aby vládna koalícia mohla používať jeho zranenie na kampaň proti opozícii. O tom, že Fico je živý a zdravý vie samozrejme iba veľmi úzky okruh lekárov- oddaných smerákov. Keď príde vhodný čas, rekonvalescent Fico sa objaví na verejnosti a začnú putinovské čistky. – Namojdušu, toto je svätá „pravda“. Konšpirácia tisícročia ako hrom.

Kto stojí za týmito zločinnými výmyslami ? Ktovie. Formálne sú to anonymovia zo sociálnych sietí. Neformálne sú to vraj skvelí scenáristi ako Arpád Sz., Peter Sch. a spol. – Ale ktovie. Možno je aj to iba konšpirácia.

Nie je podstatné, z ktorej zadnice vyšiel smrad. Pre isté kruhy je dôležité hlavne to, aby to tu zasmradil. A poskytol nové palivo krídlu nezmieriteľnej proti-ficovskej opozície.

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108258x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie