Založ si blog

Opozičníci – rešpektujte výsledky volieb a zalezte

-Toto dnes povedal na adresu opozičných politikov a médií podpredseda parlamentu A.Danko. – Opozícia však miesto toho od momentu atentátu na premiéra robí pravý opak. Miesto mlčania sa predvádza falošnými taráninami v médiách. Farizejsky vyzýva na zastavenie nepriateľstva a násilia vládnu koalíciu – teda obete svojich agresívnych útokov.

Celá vláda SR je obeťou opozičnej občianskej vojny. Opozícia od prehry v septembrových parlamentných voľbách nerobí nič iné. -len vysledky demokratických volieb spochybňuje. Od septembra 2023 opozícia – politici a novinári, neustále útočia na slovenskú demokraciu, na slovenskú štátnosť a slovenskú suverenitu.

Najhlasnejšími pokoja po atentáte na premiéra SR sú – ako v čiernej komédii:

  • Kolíková,
  • Grohling,
  • Matovič,
  • Krupa,
  • Pročko,
  • Šimečka,
  • Hamran,…

teda tí, čo boli vodcami nenávistných kampaní, demonštrácií, kde sa mávalo šibenicami na Fica, kde sa vyhrážalo zastrelením vládnych poslancov (Pročko…/.

Mediálni lotri z Denníka N, zo Sme, z Jojky, z Markízy… no najmä z RTVS si už našli svoj miesto. Začínajú na jednu úroveň klásť kritiku neobjektívnosti médií a kritiku opozičnej obštrukcie s VRAŽDOU PREMIÉRA. Akýsi Sekerák v RTVS verejne dáva na jednu rovinu hejtové statusy voči redaktorke Jančkárovej s vražedným útokom na R.Fica. Demagógovia vyhrabali smrť Kuciaka a dávajú ju do súvislosti s vraždením predsedu vlády. To je teda naozaj obludná analógia.

Vláda sa vraj hnusne vyhráža opozícii. Prečo ? Lebo A.Danko avizuje zmenu v prístupe k médiám a ku úlohe opozičných politikov pri šírení politickej nenávisti. – Čo je na tomto vyhlásení „politickej vojny“ a nezmieriteľného presadzovania zákonov výhražné ? ČO ? Veď ide o logický uzáver z aktuálneho diania. O nič viac a ani o nič menej. Ide o zodpovednú konzekvenciu z útoku opozície na zákonnú vládu.

Páchateľ vražedného útoku na premiéra „presvedčený progresivista“ Juraj Cintula po zadržaní na policajnom videu zdôvodnil svoj čin tým, čo vláda R.Fica vraj obmedzuje RTVS, prenasleduje progresívnu kultúru, prijíma zlé zákony atď., atď, atď…samé mediálne táraniny z dielne Sme a Denníka N a z úst tribúnových opozičných politikov.

Motivácia strelca Cintulu je nespochybniteľne politická, protivládna, ficofóbna. Ide jednoznačne o politickú nenávisť, inšpirovanú politikou PS, SaS, hnutia Slovensko. Všetko je jasné. Netreba falošne volať po pokoji. Treba v súlade so zákonom konať. Razantne konať. Konať proti páchateľovi a všetkým, čo ho v opozičných stranách a v médiách k hroznému stavu inšpirovali.

Nedeľná Jančkárová alebo čaro nechceného

23.06.2024

Bojkot Šipoša z OLaNO /“Slovensko“/ zo strany Michelka spôsobil, že dnes mnohí politikychtiví Slováci prežili celkom pokojnú a poučnú nedeľu. Život ukázal, aký prezentačný formát môže mať relácia aj s takými výrazne odlišnými politickými súpermi, akými sú matovičkár Šipoš a národniar Michelko. Súperi diskutovali na diaľku, s jemným časovým [...]

Ta3: Králova moderátorská vyváženosť „v ťahu“

19.06.2024

Včera ma pán moderátor Král z ta3 veľmi sklamal. Považoval som ho spolu s Bielikom za jednookého kráľa medzi slepými moderátormi Slovenska. No po včerajšku má toto renomé u mňa riadne naštrbené. Včerajší „súboj“ zástupcov SaS /Kolíková, Krupa/ a zástupcov Smeru /Gašpar, Gluck/ neviedol Král férovo. Opozičnej SaS dal okato viac priestoru /62%/, Krupovi a [...]

Policajný štát podľa Kolíkovej

18.06.2024

Oddnes to znovu začína. Znovu budú pochody a demonštrácie opozície proti vláde. Kolíková sa preto znovu dostáva do varu, do svojho obvyklého symptomatického švungu. Dnes na TB strany SaS pani doktorka práv oznámila, že sa momentom prijatia „lex atentát“ stane POLICAJNÝM ŠTÁTOM. Doposiaľ som si myslel, že policajný štát charakterizuje vláda polície, vláda [...]

Bezdomovec v Nemecku

Bezdomovec v Holandsku vrátil 2000 eur, ktoré našiel vo vlaku

25.06.2024 07:43

Informovala o tom miestna polícia a dodala, že nálezca za jeho občiansku uvedomelosť odmenila.

Assange

Hotovo po dlhých 12 rokoch. Assange prizná vinu a môže sa vrátiť domov

25.06.2024 06:57

Prokuratúra nebude požadovať pre Assange nový trest a postačí jej päť rokov, ktoré strávil v cele v Británii.

vojna na Ukrajine, Donecká oblasť

ONLINE: USA majú recept na víťazstvo Ukrajiny. Hovoria o troch krokoch

25.06.2024 06:25, aktualizované: 08:23

Definíciou úspechu Ukrajiny podľa Washingtonu je, aby nakoniec mohla kontrolovať celé svoje medzinárodne uznané územie.

Grécko Počasie Horúčavy

Gréci budú od júla dlhšie pracovať. Až šesť dní do týždňa

25.06.2024 06:00

V Grécku začne platiť zákon, ktorý zamestnávateľom umožní, aby pracovníkom nariadili odrobiť aj šiesty deň v týždni.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 444
Celková čítanosť: 2074048x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie