Založ si blog

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne.

Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je to, čo je tradičné, autenticky slovenské. Dobré je iba to, čo je inakorientované, kozmopolitné, protiruské, proti Smeru, proti Hlasu a hlavne proti Šimkovičovej a SNS. To, čo vytvorili slniečkári a v čom je vždy povinne zakomponované politické posolstvo proti Ficovej vláde, proti Putinovi a Huliakovi …-to je progresívne, vkusné, moderné, svetové.

Včerajšie podujatie „Slnko v sieti“ bolo slniečkárske podujatie. Slnka a umenia tam veľa nebolo a čo bolo, bolo poriadne progresivisticky pozväzované. Podujatie vyvrcholilo, keď aktuálne najväčší slniečkársky samozrejme inak orientovaný režisér Bebjak. Bebjak je dnes podľa slniečkárov taký veľký umelec, že by mali najvyššími poctami oceniť azda aj záznam z priemyselnej kamery pred jeho domom.

Nuž ten Bebjak- sťa martýr pred upálením na hranici – vyhlásil, že protestuje proti vláde R.Fica, šíriacej nenávisť a strach. – Bebjak, Bebjak, nuž neviem. Ak toto Fico a spol. robia, potom to robia veľmi nedokonalo, lebo ty Bebjak bez strachu a slobodne si dokončil svoju protivládnu proklamáciu. Hoci išlo o akciu zaplatenú štátom a vysielanú televíziou platenou štátom, -nikto ti ,Bebjak, nevypol mikrofón, nikto nezhasol svetlá, nikto ťa neodvliekol z javiska do policajnej mučiarne, nikto ťa neuvrhol do dlhodobej kolúznej vyšetrovacej väzby /ako by to robila vláda, po ktorej sa tebe, Bebjak tak cnie/.

Bebjak a spolu s ním aj ďalší slniečkári si pokojne recitovali svoje progresivistické asi iba politické táraninky, -ktoré asi iba kvôli alibi tu a tam preložili zmienkami o umení. a spomienkami penzionovaných hercov z čias, keď ešte herectvo bolo umením /Turzonovová…/. Slovom, včerajšia akcia slniečkárov bola v ničím a nikým nenarušenej, ničím neprederavenej šimečkovskej protinárodniarskej sieti. Bola v pohode, tak ako sú v pohode centrálne orgie liberálneho progresivizmu na Pohode v Trenčíne.

Nič proti tomu, aby sa zhruba 32 percentám občanov SR vyšlo v ústrety. Nič proti tomu, aby si vzali pre seba celý jeden večer na verejnoprávnej RTVS. Nič proti. Veď aj tých 32% občanov si cez dane platí RTVS a má nárok na to, aby za peniaze čosi dostala. Nič proti. – Vlastne predsa len čosi. Čo ? Nuž iba pár OTÁZOK. – Pán Machaj, teraz nám len povedzte, či aj my – tá naša najväčšia časť národa, ktorá si zvolila súčasnú vládu a podporuje ju -či aj táto pro-národná a ľavicovo cítiaca veľká časť národa dostane svoj vysielací priestor. Či aj my budeme vidieť na RTVS umenie podľa nášho vkusu ? Či aj my dostaneme jeden večer, kde v priamom prenose budeme môcť obdivovať našu predstavu o umení, o kultúre, o všeľudských hodnotách ? Či aj my budeme mať nárok na duchovný zážitok v súlade s našimi estetickými a mravnými hodnotami ?

Pán Machaj, dovolíte aj nám to aspoň na pár minút ? Ak áno, kedy to bude ? Kedy bude na RTVS v priamom prenose čosi ako „Slovensko v umeleckej sieti ?“ Pán Machaj, vy slniečkári ste už včera svoje dostali. Kedy nám láskavo umožníte, aby sme sa aj my zabavili ? Kedy si budeme môcť zapnúť televízor bez rizika, že niekto pod rúškom umenia nebude nadávať na nami zvolenú vládu ? Kedy nás aspoň nachvíľu nebudú „umelci“ zosmiešňovať, kedy nás na obrazovke nikto nebude na diaľku nenávidieť ? Kedy to bude ? Pán Machaj, kedy RTVS vyváži inou reláciou tú včerajšiu, v ktorej ste nás vy slniečkári iba vysmievali, osočovali, zastrašovali a šírili voči nám nenávisť ? Pán Machaj, kedy a čím VYVÁŽITE včerajšie slniečkárske orgie ?

– Pán Machaj -úprimne, že to bude až na svätého Dindi ? Že to bude až potom, čo vás v súlade so zákonom a volebným programom, ktorý získal u národa najväčšiu podporu, nahradíme niečím a niekým iným ? Niečím a niekým, kto bude vedieť, že verejnoprávnosť to je NADSTRANÍCKOSŤ, to je VYVAŽOVANIE, to je PLURALITA.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1986555x
Priemerná čítanosť článkov: 4696x

Autor blogu

Kategórie