Založ si blog

Médiá zapchali ústa „inakzmýšľajúcim“ odborníkom: na TZ, znásilnenia, na covid, na gender…na kuciakiádu

Ďakujem že tu mediálny štuplík práve zapchal ústa odborníkovi s odlišným názorom na restoratívnosť trestného zákona , na znásilnenia, na očkovanie proti covidu, na príčiny našich ekonomických ťažkostí, na genderizmus…atď. – než majú redaktori a vydavatelia mejnstrímu v SR.

Nejdem tu opakovať to, čo som už dnes napísal v dvoch článkoch na túto tému. Myslím v tých článkoch, ktoré zmizli z titulky. Dnes zmizol z titulky článok „Februároviny. Kušnírová večne živá“ napísaný O7.17. Zmizol 10.50. Z titulky zmizol aj článok „Slovenské médiá zatvárajú hubu skutočným odborníkom“. Článok bol publikovaný 11.18 a z titulky zmizol 18.34 hod.

Kto však chce tieto články nájsť, nájde si ich /zatiaľ…/ v časti o ďalších článkoch tohto blogera. Chcem len ešte raz zdôrazniť, – že ani pozícia súkromných médií nie je štátom neovplyvniteľná. Štát má zákonnú ingerenciu aj na súkromné médiá. Ak budú kriviť právo občanov na slobodný prísun informácií, má SR dosť pák na to, aby to aj súkromným médiám zatrhla. Samozrejme legálnou cestou, v zmysle doteraz platných zákonov alebo zákonov ktoré ešte budú iba prijaté.

Právo občanov na pluralitné informácie je podstatou ústavou zaručenej slobody slova. Demokratický režim SR sa určite postará o rozvoj občianskych slobôd. A áno, aj o nerušené užívanie slobody slova a slobodného šírenia informácií.

-Toto samozrejme nie je nejaké vyhrážanie. Pripomenutie zákonného rámca napokon ani vyhrážaním byť nemôže. Najmä nie pre tých, čo si ctia zákony našej Slovenskej republiky.

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108009x
Priemerná čítanosť článkov: 4684x

Autor blogu

Kategórie