Založ si blog

Zbabelý český národ

Šimečka je českého pôvodu. Pochádza z toho národa, čo do poslednej chvíle slúžil Hitlerovi a vyrábal pre neho „o suchom saláme a pive“ v ČKD, Škode a Zbrojovke skvelé nemecké zbrane. Česi boli národ zbabelcov, čo sa nikdy nezmohol na ozbrojený odpor proti utláčateľom. Väčšinu vojakov na Bielej hore tvorili Nemci -lebo veď tzv. „české stavy“ boli tiež Nemci z Bohémie-nie z Česka, z Bohémie. A aj ich „český“ kráľ bol Nemec – Friedrich Falcký.

Česi boli takí zbabelí, že sa neodvážili ani len prihlásiť sa k Slovanom. Musel to za nich urobiť Slovák Šafárik. Česi boli takí zbabelci, že ešte aj ich légie musel komandovať Slovák Štefánik. Keď potom Briti rozhodli o atentáte na Heydricha, museli úlohou poveriť Slováka Gabčíka.

Zbabelosť Čechov bola taká veľká, že im tzv. pražské povstanie museli uskutočniť ruskí vlasovci. Po vojne to boli zbabelci z Čiech, čo tu poslušne na Slovensku zavádzali boľševizmus. A keď sa národ v 1968 začal proti nemu búriť, musel sa na čelo „pražskej jari“ postaviť Slovák Dubček. Českí zbabelci sa potom po porážke socializmu s ľudskou tvárou neodvážili od strachu komunikovať so Sovietmi na najvyššej úrovni. Musel prísť Slovák Husák, ktorý to zvládol, získal u Sovietov rešpekt a priviedol aj Čechov ku bránam demokracie. A potom v 1992 musel zbabelým Čechom založiť ich prvý skutočne český štát Slovák Mečiar.

Česi sú národ zbabelcov. Škoda, že im to v Prahe nemá kto povedať. Prečo ? Lebo v Česku niet vydavateľa novín s takou gurážou, aby českej verejnosti nadávky na zbabelých Čechov v Čechách prezentoval.

-Tento článok neodráža skutočný názor autora na Čechov. Autor s tvrdením , že Česi sú národ zbabelcov nesúhlasí. Článok vznikol iba preto, aby parafrázoval iný článok, – článok, ktorý o „zbabelých Slovákoch“ resp. Slovákoch ako národe zbabelcov napísal publicista Martin Šimečka. Syn dogmatického pro-ruského komunistu Šimečku st. a otec dogmatického pro-amerického antikomunistu Šimečku mladšieho.

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Do paláca prišla sociálna demokracia. Čo očakávajú od prezidenta Pellegriniho odborári, zamestnávatelia či pacienti? (anketa)

17.06.2024 06:00

Denník Pravda sa spýtal zástupcov pracujúcich, zamestnávateľov, pacientov či kultúrnej obce, čo od nového prezidenta Petra Pellegriniho očakávajú.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 441
Celková čítanosť: 2059930x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie