Založ si blog

Zastavte vysielanie RTVS ! Protivládna SABOTÁŽ v priamom prenose !

Dnes na obed, v rámci tzv. Sobotných dialógov došlo počas vystúpenia predstaviteľa vládnej koalície pána Michelka ku niekoľkominútovému prerušeniu zvuku. Priamy prenos bežal ďalej, bez upozornenia o poruche, akoby sa nič nedialo. Tá istá „porucha“ zvuku sa udiala v STV 24 i na SRo1, na ktorých bola relácia paralelne vysielaná. – Náhoda ? Bežná technická porucha ? Nie ! -Toto sa nedá nazvať inak len ako POLITICKY MOTIVOVANÁ PROTIVLÁDNA SABOTÁŽ.

– Čo myslíte, čo sa udialo, keď Michelko skončil a keď slovo dostal opozičný poslanec z matovičovského OLaNO ? – Nuž hlas znovu nabehol, akoby sa nechumelilo. Nikto sa k sabotáži v STV či SRo už nevrátil. Jednoducho – sabotáž proti vláde sa podarila, v demagogickom vysielaní protivládnej RTVS môžeme ísť ďalej.

-Ak už príslušné orgány, kde má vláda akú-takú ingerenciu ani po tejto hnusnej sabotáži nezasiahnu, ak to nechajú vyšumieť do stratena, potom je s našou mediálnou pluralitou a s demokratickým právom na slobodu slova už amen. Vláda, ak nechce byť opozícii na smiech, musí konať. MUSÍ. Ide o ňu, no najmä ide o existenciu demokracie na Slovensku. Bez preháňania,-veru tak.

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1981989x
Priemerná čítanosť článkov: 4686x

Autor blogu

Kategórie