Založ si blog

Dolinková-verejný nepriateľ číslo 1 !

Podľa „našich“ novinárov /samozrejme napospol protislovenských/ je dnes v piatok verejným nepriateľom číslo jedna ministerka zdravotníctva Dolinková. Kritika jej fotografie s novorodencom zaplavili všetky naše celoplošné televízie. Samozrejme s poriadne šťavnatou kritikou. Novinári nekritizovali primárku, ktorá bola za Dolinkovej konanie zodpovedná, ani jej PR manažérku ale priamo Dolinkovú-doktorku práv. Prečo ? Pretože je členkou ľavicovej a národnej vlády R.Fica. A to je ten ozajstný zločin, – nie fotenie sa s novorodencom, ale členstvo vo Ficovej vláde. – To je príčina odporného mediálneho LYNČA, to je dôvod novinárskej HYSTÉRIE. To je ten ohavný, zločin, to je to gigantické fúúj, ktoré dnes z „našich televízií“ vybehlo do obývačiek väčšiny Slovákov a Sloveniek. Do domácností všetkých, čo dnes večerné spravodajstvo sledovali.

Druhou najpopulárnejšou správou „našich“ protivládnych a protislovenských novinárov boli dnes zábery z parlamentu. Nie zábery informujúce o podstate diania, ale zábery dvoch bláznov v tričkách s urážlivými nápismi na P.Pellegriniho, najväčšieho favorita blížiacich sa prezidentských volieb. Idiotské tričká dvoch parlamentných bláznov – to bolo to najdôležitejšie, čo „naše“ celoplošné televízie zaujalo. Redaktori JOJky, markízy, ta3, RTVS, boli z Matovičovho a Pročkovho trička celí paff a urobili z toho hlavnú udalosť v slovenskom parlamente. Nuž, svedčí to o ich kvalifikovanosti. intelekte a morálnych spôsobilostiach pre výkon žurnalistickej profesie.

„Naši“ novinári, najmä televízni a rozhlasoví. – si deň čo deň koledujú o poriadnu čistku. Samozrejme zákonnú a férovú, ale poriadnu. Monitoring ich práce si zo dňa vyžaduje silnejší a silnejší žalúdok.

Nedá sa inak, ale musím konštatovať, že zo dňa na deň je spravodajstvo „našich“ televízií stále väčší a väčší hnus.

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 441
Celková čítanosť: 2057857x
Priemerná čítanosť článkov: 4666x

Autor blogu

Kategórie