Založ si blog

Ta3 pletie na Fica aj z … bič.

Pravicová protivládna soldateska, podporovaná spriaznenými psedonovinármi, napr. zo „spravodajskej“ ta3 sa asi počas Vianoc išla zblázniť od nečinnosti. Pred pár hodinami sa Vianoce oficiálne skončili a páni ficonojci potešili, že si konečne zase budú môcť udrieť, konečne sa budú môcť trochu uvoľniť z nadmerného povolebného stresu. Konečne bude zase práca-a za ňu aká taká pláca.

Problém je, že politici a novinári porazenej pravice by radi robili, no nemajú materiál. Protificovskú kašu by radi varili, no nemajú z čoho. A tak varia aspoň z vody. Radi by Fica dačím vyobšívali, no nemajú čím, nemajú z čoho na neho bič upliesť. A tak ho pletú, prepáčte za výraz, z hovienka.

Keď nemajú nič iné, zadrapujú sa aspoň do jedného z mnohých Ficových statusov na sociálnej sieti. V ňom sa Fico pred Vianocami trochu ironicky vyjadril o snahe jedného študenta prvého ročníka práva požadovať od svojho docenta a dekana diskusiu na odbornú tému. Nešlo o žiadne Ficovo rigorózne stanovisko, išlo len o jeho súkromný názor. Podľa mňa správny názor. Lebo neexistuje znamienko odbornej rovnosti medzi laickým názorom študenta prvého ročníka a kvalifikovaným vyjadrením skúseného právneho experta a docenta práva.

Vec úplne normálna a triviálna. Nuž áno, normálna, ale nie pre nenormálnych. Nie pre tých, čo sa chytajú aj slamky, len aby sa vyhrabali z trasoviska volebnej porážky. Pre tých čo pletú bič aj z malého hovienka, len aby mali po víťazovi volieb, po nenávidenom Ficovi čím šľahnúť.

A ajhľa, len čo sa pred pár hodinami skončili Vianoce, sviatky pokoja a mieru, už aj sa na ta3 ale aj v iných médiách objavuje kampaň, útočiaca na premiera krajiny. Ako si vraj dovolil humorne okomentovať vyjadrenie istého veľavýznamného študentíka z druhého semestra práva. Hrôza. Škandál nad škandál.

A už sa aj schádza 4-členná pseudo-študentská úderka, vytvorená a honorovaná mimovládkami-protivládkami, žiadajúca cez médiá Ficovo ospravedlnenie – a ak nie, tak Ficovu demisiu. Ale že už aj !

Na dôvažok sa spomedzi vyše dvoch stoviek /cca210-220/ pedagogických pracovníkov PF UK našlo cca 30 protificovských pravičiarov, ktorí sa pridali na stranu akože študentov /v skutočnosti aktivistov pravice/. A títo zrazu tiež žiadajú od Fica akési ospravedlnenie. – Avšak v optimálnom prípade: bleskovú abdikáciu.

Ó bože, koľká to smelosť. Aké to len masy študentov a „pedagógov“ sa ozvali v slovenských médiách. zlenivených Vianocami. Čo na tom, že tá skupinka 30 pedagógov je iba dačo nad 12 % všetkých pedagógov PF UK ? Čo na tom, že sa k nim zvyšných takmer 90% pedagógov nepripojilo ? – Hlavné predsa je, že sa dobre organizovaná uškriekaná samozrejme veľmi veľmi demokratická skupinka ozvala ! A že servilné opozičné médiá reprodukujú tento škrekot na „plné gule“ po celom Slovensku.

-A najhlavnejšie je, že ta3 a ostatné hlásne trúby ficofóbnej demagógie majú zase prácu. Nuž a samozrejme, za prácu aj plácu.

V médiách SR je opäť zhon. Pečie celý mediálny svet. Varí celé mediálne Slovensko. Čo na tom, že z vody ? Veď pri troche žurnalistickej fikcie sa dá uvariť a upiecť aj z vody, alebo aj úplne z ničoho. Bič sa dá upliesť aj z hovienka. Dôležité je, existuje cieľ. Čísi nepriateľský chrbát. Dôležité je, že je tu lukratívna zahraničná objednávka na jeho korbáčovanie…

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 423
Celková čítanosť: 1985305x
Priemerná čítanosť článkov: 4693x

Autor blogu

Kategórie