Založ si blog

Ta3: Král sa správal ako žobrák

Redaktor ta3 pán Král imidžovo využil svoje priezvisko, aby ozvláštnil na tv obrazovke svoje biedne, často priam žobrácke vystupovanie. Pán Král sa viackrát podobal – a stalo sa mu to aj dnes, že sa opäť podobal na rumunského žobráka-profesionála, čo v žolde vlastníckej mafie v pozadí citovo vydiera občanov a získava tak pre túto mafiu benefity.

Osobitne žobrácky sa pán Král správal dnes na obed, pri moderovaní diskusie medzi ministrom vnútra R.Kaliňákom a akýmsi pánom T. z PS. Zástupca PS sa v diskusii okrem floskúl a fráz z Denníka N a Sme prezentoval mizernými právnymi znalosťami a potom už iba chrapúnskym skákaním do reči, klamstvami, invektívami a ťažko maskovateľnou nenávisťou voči R. Kaliňákovi. Aby diskusia nedopadla pre PS totálnym argumentačným krachom, rozhodol sa pán Král progresívneho diskutéra ťahať z trasoviska. Používal pri tom tradičné protismerácke techniky-prerušovanie smeráckeho diskutéra, odkláňanie témy na podružné otázky, prekrikovanie a pod. Slovom, staré známe protismerácke postupy.

Redaktor ta3 takýmto prístupom neprekvapil. Čo iné sa od stále menej objektívnej ta3 dalo čakať. Král dnes prekvapil niečím iným: neschopnosťou vnímať vypočutý text resp. hraním sa na hluchého. Král tvrdohlavo opakoval „argumenty“ , ktoré p. Kaliňák následne znovu a znovu pánovi moderátorovi vyvracal. Príklad ? Král neustále tvrdil, že špeciálna prokuratúra je na potieranie korupcie najvyšších politických špičiek. R.Kaliňák sa viackrát vytrvalo Krála pýtal, nech povie aspoň jeden jediný prípad nejakej megakorupcie politikov /osobitne smerákov/, ktorá bola vďaka špeciálnej prokuratúre za poslední tri a pol roka odhalená a odsúdená. Pán Král nedokázal povedať ani jeden jediný takýto prípad. Zakaždým len habkal a odkláňal diskusiu na „ďalšiu tému“.

Pán Král sa jednoducho v diskusii prejavil nie ako nezaujatý moderátor, nie ako kráľ relácie, ale len ako najatý žobráčik, ako zaplatený figurant PÁNOV, čo stoja za stranou, ktorá sa paradoxne nazýva „progresívne“ Slovensko.

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108216x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie