Založ si blog

Nadávať politikom do vrahov, mafiánov a zlodejov – v Pravde dovolené ?

Viem, že sme pred voľbami a ľudia s poruchou integrity strácajú nervy a sebakontrolu nad svojou agresívnosťou a hnevom. Ibaže čo je veľa, to je veľa. Matovič je ktosi, koho nepovažujem za svojprávnu osobu. Šimečku považujem za politického podvodníka-šmejda. Čaputovú považujem za obrovský slovenský omyl. Nikdy by som si ale nedovolil nadávať Čaputovej, Šimečkovi či Matovičovi bez dôkazov do vrahov, zlodejov a mafiánov. Bolo by to bez dôkazov a bez súdnych rozhodnutí nielen nemravné ale bol by to aj trestný čin.

Zaujímavé je, že na Slovensku, dokonca na tomto portáli však existuje ˇčlovek“, ktorý si to dovolil. Zatiaľ beztrestne. Článok s tými najhrubšími invektívami je na portáli naďalej- Nič sa nedeje. Dokedy ?

Nedávno som sa stretol s prípadom, keď pracovníčka jedného ministerstva-silového rezortu, poslala klienta „do p,,,če“ len preto, lebo jej pripomenul, že odpovedať na korešpondenciu občanov je jej zákonná povinnosť. V takomto svete, v ktorom vládni aparátčici nadávajú klientom tým najhrubším spôsobom je možné všetko. Aj označovanie trojnásobného premiéra vlády Slovenskej republiky ako vraha, zlodeja a mafiána.

Ak to s nezvládnuteľnou agresivitou niektorých jedincov pôjde takto ďalej-ak dokonca dostanú na svoje choré exhibície priestor v médiách, potom sa obávam, že ďalším stupňom šialeného stupňovania agresivity bude fyzické masové fyzické násilie a krv. Veľa, veľa krvi….

„2.sv.vojnu vyhrali USA a Ukrajina“

09.05.2024

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre včera na TK uviedla , že 2.sv.vojnu vyhrali Američania a Ukrajinci, ktorí spolu bojovali proti Stalinovi. Americká predstaviteľka zdôraznila, že Spojené štáty a ich ukrajinskí spojenci spoločne bojovali proti totalitným režimom Stalina a Hitlera. Karine Jean-Pierre prehlásila: „Hoci je Berlin teraz našim spojencom, [...]

Zelenského momentum pre našich progresívnych intelektuálov

01.05.2024

V Kyjeve zomrel tento týždeň v domácom väzení, do ktorého ho poslali z osobnej iniciatívy V.Zelenského jeden z najznámejších východoeurópskych historikov, akademik profesor Pyotr Petrovič Toločko. Toločko bol najlepší žijúci znalec histórie Kyjevskej Rusi. Bol známy nielen dôkladnými vedeckými štúdiami a dlhoročným výskumom v teréne, ale v poslednom čase aj [...]

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Alkoholtester / Tester /

Obrovský hazard: Vodič kamiónu nafúkal tri promile, ďalší zdemoloval múr materskej školy

09.05.2024 15:01

Trnavská vyšetrovateľka vzniesla obvinenie 54-ročnému vodičovi kamióna, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu.

Najvyšší súd NS

Výbor o kontrole ministerstva na Najvyššom súde nerokoval, opozícia kritizuje a žiada odpovede

09.05.2024 14:40

Členovia výboru po ukončení rokovania diskutovali o téme neformálne.

David Cameron

Cameron s odkazom na Rusko: Británia má nástroj, musí mať odvahu konať a použiť ho

09.05.2024 14:15

My v Británii a na širšom Západe máme nástroj. Otázkou je, či máme odvahu ju použiť - odvahu konať, povedal Cameron.

Russia Ukraine War

Neposlušným ukrajinským brancom sprísnili tresty, čaká sa už len na podpis Zelenského. Kto zaplatí pokutu a koho pošlú za mreže?

09.05.2024 14:00

Vláda navrhovala, aby ukrajinskí muži, ktorí sa otočia chrbtom k obrane vlasti, dostali maximálnu pokutu v prepočte až vo výške 4800 eur.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 424
Celková čítanosť: 1989063x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie