Založ si blog

Reklama na Človeka

Človek – to je podľa televízie Markíza a televízie Joj pozoruhodný tvor. Predovšetkým je to tvor, ktorý má hemoroidy. Tak to dávajú v televízii Joj a televízii Markíza.

Ak človek podľa týchto televízií nemá hemeroidy, potom ho iste trápi plynnatosť a nadúvanie.

Ak ho netrápia plyny, trápia ho kŕčové žily.

Ak ho netrápia kŕčové žily, trápi ho nádcha.

Ak má svoje dni, má čo robiť aby nepretieklo cez nohavičky.

Ak si nedá prípravok pre mužov, je impotentný. Ak však užije ten správny liek a použije módny prezervatív, majú pri ňom ženy raj.

Ženy majú vnútrovaginálne kvasinky, -našťastie, sú na to prípravky.

Staršie ženy sa pocikávajú a pokakávajú, -pokiaľ neužijú liek, ktorý im odporúča jedna stará Češka.

Problémy s častým močením a pokakávaním majú aj muži so staršou prostatou. Stará Češka však radí ako na to iba „děvčatám“.

Starnúci človek má problémy s kĺbami, -pokiaľ si nohy nenatrie masťou odporúčanou Helenkou Vondráčkovou alebo si nenamaže chrbát podľa pokynov ďalšieho starého pána z Čiech.

Človek je tvor, ktorý má vo vlasoch na hlave lupiny alebo seboreu.

Ak človek nemá lupiny, zapácha mu podpazušie, ak si ho nestrieka akýmsi antiperspirantom.

Ak človeku nesmrdí pod pazuchami, smrdí mu z úst. – Ak si nenastrieka do úst čosi, čo dostať v každej lekárni.

Človek slabo vidí. – Pokiaľ si nekúpi tie správne okuliare.

Človek tu a tam na svoju obživu niečo robí. Ale poväčšine si iba vyvára, je a pije, nakupuje, kupuje si zlaté mince z Českej mincovne z 30-ročnou tradíciou. Občas pije a kradne. Alebo funguje v mafiách /najmä v tzv. smeráckych mafiách, v ktorých pácha rozličné zlodejiny/. Alebo poctivo vyrába a vyváža zbrane na Ukrajinu, ktoré zabíjajú nenávidených rusákov, na zlosť krvilačného „putlera“. Človek sa raz za čas zabáva tým, že chodí voliť. Aj teraz chystá sa voliť. Dokonca poštou z Aljašky či Austrálie. Bude voliť Šimečku, Letanovskú alebo starého dobrého Matoviča.

Atakďalej, atakďalej. Človek o sebe samom hovorí, že je homo sapiens. Tvor mysliaci. Koľká to samoľúbosť a sebaklam. Človek je v skutočnosti tvor, čo poriadne nevidí, kríva, potí sa, je takmer impotent, kvasí mu v rozkroku, grgá, prdí, pocikáva sa a pokakáva. Volí Matoviča a Šimečku. A smrdí z každého otvoru na svojom tele.

-Prečo ? Pretože to hodinu čo hodinu, večer čo večer oznamuje televízia Markíza a televízia JOJ. To sú mienkotvorné televízie. Nezostáva iné, len aby sme im verili. A nielen my. Ak na Zemi pristanú mimozemšťania a naladia sa na ich vysielanie, budú si môcť vďaka vysielaniu Markízy, Jojky, ta3 a RTVS vytvoriť o človeku ten najobjektívnejší obraz.

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Do paláca prišla sociálna demokracia. Čo očakávajú od prezidenta Pellegriniho odborári, zamestnávatelia či pacienti? (anketa)

17.06.2024 06:00

Denník Pravda sa spýtal zástupcov pracujúcich, zamestnávateľov, pacientov či kultúrnej obce, čo od nového prezidenta Petra Pellegriniho očakávajú.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 441
Celková čítanosť: 2059933x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie