Založ si blog

Naďova genialita a slovenský Watergate

Bývalý minister obrany Jaroslav Naď je možno génius. Podľa jeho samého celkom určito. Nikto na Slovensku sa pri klamaní tak suverénne, tak bezočivo neusmieva do kamier ako človek, hlboko presvedčený o svojej genialite. Nikto na Slovensku pri klamaní nepoužíva takú vysoko sofistikovanú a prešpekulovanú argumentáciu ako pán Naď.. No veď posúďte sami.

Kto iný, ak nie génius dokáže odovzdať všetky bojové stíhačky svojej krajiny inej krajine zadarmo ? Kto iný ak nie génius sa pritom odvolá na právnu analýzu, ktorá neexistuje ? Kto iný, ak nie génius je po tomto všetkom ešte stále na slobode ? – Nuž áno, takýto génius žije medzi nami. Volá sa Jaroslav Naď.

-Iný dôkaz o Naďovej genialite. – Pred pár dňami Naď ohúril Slovensko tajnými informáciami. Podľa nich najvyšší ústavní činitelia majú spravodajské informácie o pokuse Ruska manipulovať voľby v SR podplácaním pro-ruských strán, osobitne Smeru SSD. Predvolebná bomba ako hrom. „Bomba“ však vyšumela, lebo sa ukázalo, že ide o starú záležitosť a že takýchto „spravodajských informácií“ sa na stoloch ústavných činiteľov kopí viacero. Sú neraz úplne protichodné a ich vierohodnosť je tesne nad nulou. – No čo už, Slováci ešte nedorástli na to, aby v plnej miere ocenili Naďovu predvídavosť a genialitu.

Dnes Naď použil ďalšiu brilantnú intelektovú operáciu. Ohúril Slovákov odhalením, že skupina úradníkov, ktorá tu a tam chodí do Bruselu informovať k rôznym témam partnerov z EU, – a ktorá nedávno údajne zneužila svoje rozhovory na ohováranie a intrigovanie proti slovenskej politickej opozícii – sa ničoho zlého nedopustila. Lebo sa nemohla. Lebo táto skupina bola vytvorená ešte v 2018, teda ešte za Fica.

Tak takáto argumentácia je non plus ultra. Je skutočne geniálna. – Podľa Naďa ak bolo niečo, nejaká vládna inštitúcia alebo nejaká konzultačná skupina vytvorená ešte pred príchodom darebákov do vlády, je jej každé obvinenie z následnej darebáckej činnosti bezpredmetné. Akékoľvek aktuálne zneužívanie existujúcej inštitúcie či skupiny nie je podľa Naďa možné, lebo ju nezaložila aktuálna darebácka vláda ale vláda predchádzajúca.

Podľa Naďa nemôže byť napr. NAKA zneužívaná Matovičom, Hegerom a spol. -lebo ju založili ešte pred nástupom Matoviča a Hegera do funkcie. Podľa Naďa sa v slovenskej olanáckej polícii, na olanáckych ministerstvách nemôže udiať nič nekalé, lebo slovenská polícia a ministerstvá nevznikli za vlády OLaNO ale už skôr. Podľa Naďa sa asi ani pištoľ v rukách gaunera nemôže stať gaunerskou vražednou zbraňou, lebo veď ju tento gauner nevymyslel nevyrobil, – lebo ju vyrobil ešte pred jej gaunerským použitím niekto iný….!

Klobúk dolu, pán Naď. Vám to teda pekelne dobre myslí. Tie vaše diabolské argumentačné schopnosti by aj nebeských anjelov presvedčili, aby sa odklonili od Pána Boha a pridali ku Luciferovi. – Pán Naď, máte iba jeden „malý“ problém: že vám nikto z normálnych Slovákov neverí. „Zaostalí“ Slováci asi ešte nedorástli na úroveň vašej geniality.

Nuž na to, kým sa stanete na Slovensku prorokom si budete musieť ešte chvíľu počkať.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1960252x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie