Založ si blog

Ukrajinci možno manipulujú parlamentné voľby na Slovensku

Na základe „spravodajských informácií zo zdrojov zahraničnej tajnej služby“ sa vraj Rusi snažia manipulovať blížiace sa slovenské parlamentné voľby. Istý občan SR vraj od Rusov pre tento účel dostal veľkú sumu peňazí. Takto operený mal vraj finančne podporiť strany, kriticky vystupujúce proti Ukrajine. Najväčší balík mal údajne dostať Smer SSD.

Smer SSD túto informáciu ihneď poprel. Označil ju za slaboduchý predvolebný HOAX. Na Slovensku je momentálne jediný a preto najlepší bezpečnostný analytik s priliehavým priezviskom Bránik /teda ani náhodou nie Útočník…/. Bránikova sláva sa rozšírila po slovenských médiách potom, čo iní analytici ako pán Žitný, pán Škvrnda, pán Šándor dostali mediálnu stopku. Nuž a tento samojediný pán Bránik okríkol smerákov, že čo si to dovoľujú neveriť Naďovi /prísne tajnú informáciu totiž verejnosti dôverne prezradil pán Naď/, – keď povedal, že naši ústavní činitelia takúto informáciu dostali. Ako si vraj môžu byť smeráci na 100% istí, že takáto informácia neexistuje ?! Ba čo viac, ako si smeráci na 100% môžu byť istí, že žiadnu finančnú pomoc od Rusov v predvolebnom boji nedostali resp. dostať nechceli ?

Nuž teda, pán magaexpert Bránik: po prvé, tá tzv. informácia zo zahraničných zdrojov je s najväčšou pravdepodobnosťou informácia zo zdrojov UKRAJINSKEJ tajnej služby SBU. Konkrétne asi z jej Centra informačných a psychologických operácií /CIPSO/. Po druhé, ide o SPRAVODAJSKÚ informáciu, teda čosi, čo bolo získané nelegálne a čoho vierohodnosť je veľmi veľmi obmedzená. ŽIADEN SERIÓZNY POLITIK NEMôŽE IBA NA JEJ ZÁKLADE PRIJAŤ ZODPOVEDNÉ ROZHODNUTIE. Môže a nemusí ju vziať do úvahy, no položiť váhu svojho politického osudu na jej základ by bolo nielen neprofesionálne, ale priam hazardérske. Tobôž vtedy, keď sa takáto „spravodajská informácia“ /ľudovo povedané KLEBETA/ dostane na svetlo božie z prostredia krajiny, ktorá je na informačnej hre silno zaangažovaná.

Ukrajina je v úspechu predvolebnej informačnej hry proti Slovensku silno zaangažovaná. Ukrajina vie, že ak by voľby v SR vyhrala mierová koalícia, ktorá by prísun zbraní a munície cez SR resp. zo SR na Ukrajinu stopla, ktorá by sa prestala hrať na frontové tylo ukrajinskej armády, kriticky prehodnotila rozsah protiruských sankcií a zvýšila tlak na diplomatické mierové riešenie konfliktu na Ukrajine, – bolo by to pre súčasný kyjevský režim logisticky mimoriadne nepríjemné. /A nielen pre kyjevský, ale aj pre washingtonský resp. londýnsky či bruselský režim…/. Je teda vysoko pravdepodobné, že Ukrajina urobí všetko, aby mierová vládna koalícia Fico-Danko-Pellegrini /-Uhrík/ na Slovensku nikdy nevznikla.

Po tretie, pán Bránik, prečo sa čudujete, keď smeráci na 100% tvrdia, že Smer žiadne peniaze od Rusov na voľby nevzal a nechce vziať ? To má azda cudzia tajná služba lepšie vedieť, čo robil a robí Smer – než Smer samotný ? To je azda SBU o zámeroch a dianí v Smere lepšie informovaná, než vedenie Smeru ? Pán Bránik to fakt ? Ak by toto bola realita, tak potom dovidenia Slovensko. Tak to by sme už boli skrz na skrz banderizovaná „Slovaččina“…

SBU nemožno podceňovať. Dlhé ruky SBU siahajú nielen do Bratislavy, ale dokonca až do Washingtonu. Dôkazom je zmanipulované interview amerického senátora Grahama. V Kyjeve jeho interview zostrihali tak, aby v ňom akože odznelo, že pre Američana sú peniaze poskytnuté Ukrajine dobrou investíciou, lebo je to investícia do zabíjania Rusov…Banderovci sú veľkí kombinátori. Ak by upravené znenie interview Graham následne nedementoval, podarilo by sa Zelenskému a spol. -obrazne povedané, – rozpútať medzi USA a Ruskom azda aj priamu termonukleárnu konfrontáciu…

SBU je dobrý žiak MI6. Nepochybujem, že sa tejto službe podarí nájsť „slovenského občana“,- kajúcnika, čo bude o prípade svedčiť. Nepochybujem, že sa dezinformácia SBU podarí podložiť aj „vierohodnou fotodokumentáciou“ možno aj videonahrávkami. Iste tak dobre spracovanými ,ako bolo video ktoré nedávno dokazovalo zásah ruskej spravodajskej lode Churs ukrajinským hladinovým dronom. Zásah bol vierohodný dovtedy, dokedy novinári celú loď v sevastopolskom prístave neprehliadli a nenašli na nej ani škrabanec.

Akokoľvek, Slovensko je nielen krajina v geografickom strede Európy ale aj krajina, ktorá je v strede záujmov všelijakých spravodajských služieb. Bezpochyby aj tých ukrajinských, Bezpochyby aj tých, čo sú na politickom vývoji v SR veľmi zaangažované. Takže, milí Slováci, držte si klobúky. Voľby sa blížia – to ešte bude u nás do septembra jazda !

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 420
Celková čítanosť: 1967513x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie