Založ si blog

Nájdite u Čaputovej aspoň jednu kritiku, jeden nesúlad s postojmi USA !

Čaputová je podľa mňa jednoznačnou agentkou vplyvu USA v Slovenskej republike. Konala a koná vždy v zhode s hodnotami a ideológiou USA. Šírila a šíri tieto hodnoty nonstop počas celého obdobia jej čudnej politickej kariéry.

Koľkože oficiálnych i neoficiálnych stretnutí absolvovala Čaputová s veľvyslancami USA príp. V.Británie ? A koľko stretnutí absolvovala za tie roky s veľvyslancami Ruska alebo Číny ? Kam viedli jej zahraničné cesty okrem krajín Západu ?

Koľkokrát sa stretla za dlhý čas svojej prítomnosti v prezidentskom paláci s predstaviteľmi národniarskych strán LSNS a Republiky ? Koľkokrát sa stretla na politickom rokovaní s vedením jedinej parlamentnej ľavicovej strany Smer SSD – nota bene najpopulárnejšej politickej strany na Slovensku ? Koľkokrát sa zúčastnila na spoločenských podujatiach za účasti predstaviteľov ľavicových alebo národniarskych strán ?

Čaputová je príkladom extrémistky. Je extrémne nepriateľsky naladená voči stranám Republika, LSNS a Smer SSD. Tým je nepriamo extrémne nepriateľsky naladená aj voči voličom týchto strán. Tým je extrémne nepriateľsky naladená voči obrovskej skupine občanov, čo myslia ľavicovo a cítia národne. A to je minimálne tretina občanov SR.

Čaputová vie, že veľká časť Slovákov prechováva priateľské citové väzby voči najväčšiemu slovanskému národu-voči ruskému národu. Čaputová sa nikdy ani len náznakom nestotožnila s hodnotami a tradíciami tejto časti občanov SR. Naopak, v každom svojom verejnom vystúpení na tradičné slovensko-ruské priateľstvo útočila. A vždy v takomto prípade presadzovala názory a videnia vecí cez prizmu politiky USA.

-Prečo ? Pretože Čaputová je jednoznačný agent USA, konkrétne agent vplyvu USA v Slovenskej republike. Tých , čo nesúhlasia, vyzývam aby v oficiálnych verejných vystúpeniach Čaputovej našli aspoň jeden jediný prejav jej kritiky či nesúhlasu s politickými krokmi USA. -Nože ho predložte, páni a dámy !

Neverím v zázračný súzvuk Čaputovej duše a duše J. Bidena. Neverím, že 100% zhoda názorov, hodnôt a ideológie medzi Čaputovou a administratívou USA je dielom náhody. Neverím, v zázraky. Verím, že vysvetlenie súzvuku USA a Čaputovej je jednoduchšie. Vysvetlenie je pre 60% občanov SR, ktorí nedôverujú Čaputovej jasné: Čaputová je agent vplyvu USA v Slovenskej republike. Bohužiaľ.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1960566x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie