Založ si blog

Koľko % preferencií dostane Matovič za útoky od LGBTI ?

Matovič je v boji za volebnými preferenciami opäť inovatívny. Chodí na miesta, kde by mohlo dôjsť názorovým stretom a kde hrozí, že mu jeho protivníci nielen vynadajú, ale tí jednoduchší dajú aj jednu-dve po papuli.

Včera sa Matovič „náhodou“ vyskytoval pred NRSR v čase, keď tam prišla asi stovka-dve LGBTI aktivistov a anarchistov. Tí keď Matoviča uvideli, začali mu nadávať, a začali ho aj kmásať a mykať za ramená. Matovič bol v siedmom nebi. – Ešte keby mu tak nejaký gej vyťal pred kamerami aspoň jednu facku -to by bolo ! To by Matovičovi predvolebné preferencie vyleteli aj o 10% !

Je to v tej našej politike „sranda“. Pri získavaní jednoduchších ľudí, ktorí tradične volia OLaNO sú zbytočné perfektne spracované programy. Zbytočné sú plamenné prejavy o tom, ako nám môže byť dobre. Postačí, ak sa vodca OLaNO Matovič dá gejom či lesbám vyfackať. Hneď je martýrom boja s LGBTI a hneď je OLaNO v hre o silné parlamentné pozície.

Pán Matovič, čo ste ešte ochotný v boji za preferenciami podstúpiť ? Aký dôkaz, že nemáte hrdosť a osobnú časť ? Koľko pľuvancov do očí, koľko faciek resp, koľko kopnutí do zadku ? Pán Matovič, máte vy ešte nejaké zvyšky integrity ?

PS: Čudné, k akým významovým posunom dochádza u ľudí, ktorí nepozorne čítajú. Takže na vysvetlenie: 1/ jednoduchší ľudia, nie sú tí, čo sú proti LGBTI ideológii, ale tí čo volili Matoviča a chystajú sa ho voliť znovu,-lebo je to pre nich neohrozený hrdina v boji proti LGBTI, 2/ článok nie je o LGBTI, ale o Matovičovi a o technikách jeho práce pri získavaní voličov-o tom, ako je ochotný provokovať aj bitku, len aby potom celý poudieraný „od gejov a lesieb“ poskytoval interview v televízii, 3/ v dave, čo išiel k NRSR-nevediac ešte, že tam na nich bude číhať provokatér Matovič, ozajstných LGBTI bola menšina; pod zástavami anarchistov ale aj hipsterov tam boli najmä aktivisti Progresívneho Slovenska-to boli tí najagresívnejší-nie gejovia ale hetero s deťmi a s poriadnou dávkou nenávisti voči slovenskej normalite.

Nedajte sa nachytať priatelia ! Ani Matovičom, ani šimečkovcami z Progresívneho Slovenska !

Bezdetní otcovia národa: ŠTÚR, ŠTEFÁNIK, HLINKA…

28.03.2024

Nechcel som dnes písať, ale keď čítam, čo to tu plodia kolegovia, napr. akýsi „agoge“, tak sa nedokýžem zdržať. Tento bloger vypotil múdrosť, že Pellegrini nemôže viesť štát, nemôže byť „otcom národa“, lebo nemá deti a teda nerozumie rodine, základnej zložke národa. Nuž teda, toto je kolosálna hlúposť. /Skoro taká, aká sa dnes podarila [...]

Čierna kampaň akéhosi p… proti Pellegrinimu /s požehnaním tohto portála/ pokračuje

27.03.2024

Nick p… porušuje pravidlá blogovania v každom svojom „príspevku“. V každom svojom pamflete, v ktorom sa dostáva do rozporu so zákonom. Po prvom kole vydal vyhlásenie, že do vyhlásenia výsledkov 2.kola volieb prezidenta zmĺkne. No on a jeho pán to napokon vydržal asi tri-štyri dni a dnes znovu nastúpil do proti-pellegrinovského útoku. V plnej sile svojej [...]

Heslá do kampane pre pána Korčoka !

25.03.2024

Tento portál miznutím intelektovo náročnejších článkov sklzáva na úroveň nástenky pre pánov ladislavov a spol. Pokúsim sa začleniť do tejto kvalitatívnej komunity a ponúkam aj ja niekoľko sprostostí do foroty. Ponúkam touto cestou zadarmo pánovi Korčokovi na použitie v jeho predvolebnej kampani zopár iste veľmi užitočných hesiel: Korčok nie je ani ryba, ani tchorčok [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 409
Celková čítanosť: 1928845x
Priemerná čítanosť článkov: 4716x

Autor blogu

Kategórie