Založ si blog

Kritici Západu znásilňujú ženy …?

Už dlhší čas pozorujem zaujímavú mediálnu väzbu medzi kritičnosťou ľudí voči Západu a sklonom týchto ľudí ku sexuálnym abúzom, najmä ku harašmentu, bodyšejmingu, mačistickému sexizmu a predovšetkým ku sexuálnej agresivite a znásilňovaniu žien. Nerobil som si presné analýzy, ba ani len rešerše, ale mám pocit, že tých znásilňovačov medzi protizápadne, kriticky naladenými umelcami, publicistami či politickými analytikmi a pod. je akosi priveľa.

Len tak spamäti, na ilustráciu, uvediem zopár mien:

  • Francúzsky herec, kritik rusofóbnej politiky Západu a konvertovaný Rus G. Depardieu bol včera či predvčerom obvinený, že znásilnil minimálne 10 žien.
  • Americký herec S.Seagal, priateľ Ruska, rovnako mal mať niekoľko hriechov, spojených so ženami.
  • Zo znásilnenia bol obvinený aj Američanmi nenávidený informatik, analytik a publicista J.Assange.
  • Po zopár filmoch, ktoré sa kriticky vyjadrovali ku americkému „deep state“ bol s neadekvátneho sexuálneho správania /dokonca voči neplnoletej/ obvinený režisér R.Polanski. Mal čo robiť, aby z USA stihol ufujazdiť.
  • Sexuálne škandály mal a má na krku samozrejme aj „netradičný“ americký ex-prezident a nádejný kandidát pri najbližšej voľbe prezidenta USA, – D.Trump.
  • Krídelká umeleckej kariéry u kritikov politiky USA, režiséra O.Stonea a herca M.Gibsona pristrihli takisto sexuálne škandáliky…
  • S.Berlusconi, osobný priateľ V.Putina bol kedysi sexuálne škandalizovaný od rána do večera. Aby sa vyhol base, minul Berlusconi značnú časť nemalého imania na svoju obhajobu.
  • Techtle-mechtle s mladou gymnastkou mal podľa západných médií samozrejme aj samotný V.V.Putin.
  • R.Fico je pre Západ ako rybia kosť v hrdle. Preto nečudo, že sa „naše“ médiá na jeho vzťahoch so ženami riadne vyzúrili…

Naproti tomu vzorne orientovaní pro-západní politici, publicisti a umelci vyzerajú oproti kritikom Západu ako rytieri bez bázne a hany. Ako vzorní otcovia a matky rodín. Aby však predsa len nevzniklo podozrenie, že pro-západná politická orientácia je spojená s hyposexualitou, nedajbože s frigiditou, okoreňujú novinári pro-západný politický tábor prípadmi občasných záletníkov či roztomilých sukničkárov. V USA to boli Kennedy a Clinton. U nás je takýmto beťárom Boris Kollár. Jeho sexuálne avantúry sú pre provládne médiá síce šteklivé ale v podstate milé a tak trochu aj trendy. Boris Kollár sa podľa nich nespráva ako nejaký dedinský heterosexuálny bujak. Nie. Boris Kollár berie všetko. Aj chovankyňu výchovného ústavu, aj začínajúcu či končiacu modelku. Boris Kollár nikoho pri voľbe sexuálneho partnera nediskriminuje -dokonca ani len transsexuála nie.

Slovom, sexualita pro-amerických VIP je slušná, založená na silnej osobnej integrite. Sexualita tých, čo sú voči USA, EU, NATO a Západu kritickí, je však zhýralá, skrz naskrz skazená, zaslúži si iba odpor a odsúdenie.

Rodičia, – dajte si pozor. – Nepúšťajte svoje deťúrence na besedy a mítingy proti-západných a rusofilných politikov. Nikdy neviete, čo sa z takého Blahu, Uhríka, či z Erika Tomáša vykľuje. A vy budete mať doma nielen dieťa nakazené zvrátenými rusofilnými ideami, ale možno aj niečím iným…Ak by sa vám napriek ostražitosti stalo, že sa vaše donedávna vzorné euroatlantické dieťa predsa len dostane do blízkosti ľudí zo Smeru, Hlasu, Republiky či SNS, – nečakajte na nič a utekajte so svojou neplnoletou ratolesťou ihneď gynekológovi. Alebo už aj volajte do redakcie Sme či Denníka N….Tam už vedia, čo s tým.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1960594x
Priemerná čítanosť článkov: 4690x

Autor blogu

Kategórie