Založ si blog

„Pištoľníci“ sa zaplietajú do predvolebného boja

Začína to byť čoraz viac zaujímavé. Čím bližšie k voľbám, tym menej štandardné a tým menej demokratické nástroje sa začínajú používať. Do predvolebného boja nastupujú chlapi zo silových rezortov. No nie iba chlapi. Je medzi nimi aj jedna maskáčová dáma. Konkrétne:

  • Policajný prezident Hamran celkom bežne mení svoje tlačové konferencie na plamenné politické vystúpenia v prospech OĽaNO 1 /Matovič/ alebo OĽaNO 2/“demokratický“ Heger/.
  • S pomocou húfu prolipšicovských „novinárov“ sa do víru predvolebného politického boja zapojil už aj vyšetrovaný vyšetrovateľ Čurilla-samozrejme tak, aby čo najviac poškodil Smer SSD.
  • Skoro- generál Jaro Naď celkom jednoznačne poskytuje svoje /medvedie/ služby „demokratickému“ Hegerovi.
  • Bejby-Šimečka sa chystá využiť na svoju predvolebnú kampaň hlavnú veliteľku Armády Slovenskej republiky Z.Čaputovú.
  • Bývalý vysoký dôstojník GŠ SŔ generál Macko sa rozhodol podporiť Maďarov zo strany Zsolta Simona.
  • Smer SSD už dlhší čas nahovára na vstup do politiky bývalého prezidenta PZ generála Gašpara.
  • Bejby-Šimečka okrem Čaputovej siahol aj po ďalšej akvizácii-inom policajnom ex-prezidentovi Spišiakovi.
  • Proti politikom z ľavej a národniarskej časti politického spektra vystupuje pán samozvaný vraj nestranný bezpečnostný analytik R.Bránik. Zatiaľ nie je zaviazaný žiadnej konkrétnej euroatlantickej politickej strane – no o to je vo svojich pro-západných kortešačkách usilovnejší.- Konečne je tu /v jeho osobe/ aspoň jeden jednotiaci prvok tzv. pravicovej koalície.

Zdá sa, že o ľudí s povolením nosiť zbraň nebude vo volebných tímoch politických strán núdza. Nečudo, politický život sa nám na Slovensku utešene militarizuje. Dúfajme, že sa predvolebná kampaň skončí bez streľby či nedajbože obetí na životoch.

Piaty pokus o likvidáciu Fica a spol.

17.07.2024

Geopolitické centrum spravujúce momentálne aj priestor SR sa v pomerne krátkom čase znovu pokúša zbaviť tŕňa v päte, – zbaviť sa vlády R.Fica a spol. Domáci „slovenskí“ aktivisti tohto centra idú naplno už dva roky, aby sa zavďačili svojim chlebodarcom. No napriek nemalým zdrojom sa im akosi nedarí. Fico a spol. napriek úsiliu progresívno-liberálnych [...]

Uhlerová uhla od ľavice k progresívcom: koľko odborárov s ňou súhlasí ?

14.07.2024

Predsedníčka KOZ Monika Uhlerová sa pred troma dňami v podkaste Denníka N dala počuť, že ona osobne je progresívna liberálka a nie ako jej predchodcovia na čele odborárov – ľavičiari a sociálni demokrati. Uhlerová tvrdo napadla zámer Smeru SSD postaviť v SR hrádzu progresivizmu. Byť proti progresivizmu je podľa Uhlerovej byť proti pokroku a sociálnej rovnosti. Byť za [...]

Opozícia spustila starú ošúchanú platňu o trestnom zákone

11.07.2024

Podľa Šimečkovcov a Grohlingovcov sú vládne strany Smer, Hlas a SNS babráci, lebo už po neviemkoľký raz musia prerábať trestný zákon /ďalej TZ/. Áno, pôvodný návrh novely TZ bol v NRSR predkladateľom upravovaný, lebo sa koalícia rozhodla vyhnúť sa konfrontácie s EK pri otázke právneho štátu. Potom bol pôvodný návrh upravený ešte raz, aby sa zastavila hystéria vo [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 450
Celková čítanosť: 2108094x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie