Založ si blog

Matovičov plán B

Matovič vie, že momentálne prehráva. Matovič vie, že po septembrových voľbách nebude vo vládnej koalícii. Matovič vie, že s ním nikto nebude chcieť po voľbách nič mať, nikto s ním nebude chcieť spolupracovať nielen vo vláde, ale ani v parlamentnej opozícii.

Matovič však vie aj to, že to ani s tým jeho parlamentným opozičníctvom nebude až také jednoduché. Matovič vie, že sa bude musieť poriadne obracať, aby sa do NRSR vôbec dostal.

Matovičova hlavná predvolebná zbraň – 500 eurová odmena za volebnú účasť, – v podobe plánu A /schválenie odmeny v parlamente/ je v skutočnosti plán B: je to propagandistická cesta k tomu, aby sa Matovič do parlamentu vôbec dostal. Tzv. plán B a C je iba hra. V skutočnosti sú všetky Matovičove plány A, B,C…XYZ iba súčasťou jedného jediného globálneho plánu B. Podstatou tohto globálneho únikového plánu B je, aby si Matovič po jesenných voľbách zabezpečil v NRSR komfortnú opozičnú pozíciu. A z jeho osobného pohľadu komfortné živobytie pre seba, pre svoju manželku, pre svoje deti a pre „manželkine“ firmy a realitné projekty.

Matovič chce prísľubom 500-euroviek zabezpečiť pre svoju OĽaNO, spoločnosť s ručením obmedzeným, – dostatok hlasov a teda dostatok peňazí zo štátneho rozpočtu. Matovič si kampaňou okolo 500-euroviek chce zabezpečiť nielen dobrý život, ale aj dostatok prostriedkov na realizáciu svojho koníčka – politizovania na typicky matovičovský škandalózny spôsob. Cirkusové predstavenia á la Matovič neboli, nie sú a ani v budúcnosti nebudú zadarmo. Preto už dnes, v predvolebnej kampani Matovič ako dobrý cirkusový principál myslí na budúcnosť. A zháňa prostredníctvom typicky matovičovských pitoreskných a šokantných atómoviek pre OĽaNO staronové a nové hlasy. Zháňa si peniaze na svoj povolebný opozičný parlamentný dobre zásobený a teplučký brloh.

Zháňa si však už dnes aj témy na svoje povolebné opozičné kampaňovanie. Šibrinkovanie s 500-eurovkami alebo so znížením poslaneckých platov a podobné témy, brnkajúce na citlivé struny závistlivcov a chamtivcov určite prežijú 30.september 2023. Matovič si nimi bude prisládzať svoj opozičný život nonstop, možno až do ďalších volieb v roku 2027.

Matovič je emočne a psychicky posunutý človek. Plánovať však vie. Matovič už dnes pol roka pred voľbami plánuje a robí na svojej povolebnej opozičnej budúcnosti. Vojak sa stará, vojak má.

– Toto je Matovičov skutočný plán B: zabezpečenie sa na časy, keď bude musieť žiť v novej opozičnej realite. Zabezpečenie na opozičné časy, v ktorých sa on sám osobne /ak má poslanecký mandát a peniaze/ cíti ako ryba vo vode.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1959967x
Priemerná čítanosť článkov: 4689x

Autor blogu

Kategórie