Založ si blog

Dnes samé dobré správy !

Teda aspoň ako pre koho. Na Slovensku sa však po dlhom hľadaní iste nájdu aj ľudia, ktorí sa potešia, keď sa dozvedia, že:

  • Vláda SR schválila dar 13 migov pre vládu Ukrajiny. Je to na základe starej bilaterálnej zmluvy o vzájomnej výmene darov: z našej strany napr. fujary, drienkovice a modelu lietajúceho auta z Prievidze. Podarúnok, ktorý Heger a spol. venovali Zelenskému je o niečo veľkorysejší. Údajne má hodnotu 900 mil.eur. Heger sa riadne plesol po vrecku. Veď ho Zelenskyj za ten dar už aj pozval do Kyjeva, aby mu udelil najvyššie ukrajinské štátne vyznamenanie: rad zlatých vidiel či zlatého pohrabáča. Prepáčte, neviem to presne. No a čo ?
  • Matovič a jeho firma OĽaNO by sa podľa najnovšieho prieskumu agentúry AKO znovu dostali do slovenského parlamentu. Matovič má údajne iba 8%-nú obľúbenosť v slovenskej verejnosti. No a čo ? – Zato u tých svojich 5% skalných voličov je obľúbenejší, než sú ich vlastní rodičia. Matovičovi voliči by za svoj trnavský idol aj život položili. A to je pekné. Lebo skutočná láska aj hory prenáša.
  • Polícia SR nás dnes mimoriadne potešila správou, že ten konvoj s jadrovým materiálom pri transporte ktorého cez územie SR asistovala, nie je deklarovaný ako americké jadrové zbrane. Polícia sa vyjadrila, že ide o materiál, ktorý sa „bežne využíva“ najmä na mierové účely. Napríklad pri výrobe elektrickej energie. Polícia hovorí pravdu, – jadrový materiál sa pri útokoch jadrovými zbraňami skutočne „bežne“ až tak často nevyužíva. Iba tu /Hirošima/ a tam /Nagasaki/. A iba kedy-tedy. Niektorí občania by radi vedieť kde a kedy. Túto informáciu sa ale nedozvedia, lebo je v režime utajenia. No a čo – zvedababy – no a čo ?
  • Obchodné reťazce hlásia, že karé už pod 7 eur nedostanete-iba ak v akcii a po záruke. No a čo ? Slováci sa budú konečne zdravo stravovať.
  • Slovensko na rozdiel od ekonomických expertov z Rakúska plne podporuje embargo EU na dovoz ruského plynu. Slováci sa asi tešia, že prejdú na nórsky plyn, ktorý je bohatý na siričitany a podľa skúseností Čechov poškodzuje plynové kotly v domácnostiach. No a čo ? Aspoň sa dôchodcovia konečne rozhýbu a kúpia si každý rok nový kotol. Veď na to po zvýšení dôchodkov majú peňazí až-až.
  • V USA skrachovali dve banky a jedna „leží na ARE“. Vo Švajčiarsku sú na ARE dve banky. Škodoradostní Slováci, čo nemajú v bankách žiadne účty a žijú z ruky do úst, sa tešia. Škodoradosť chudoby je jej posledná ale aj najväčšia radosť.
  • Obľúbený riaditeľ RTVS Machaj ide splniť prísľub, ktorý dal vládnej koalícii ešte pri volení v parlamente. Ide prekopať spravodajstvo a publicistiku. Za všetky zmeny spomeňme iba jednu: najpopulárnejšia slovenská moderátorka Marta Jančkárová dostane v priestor nielen v SRo ale i STV. Šíria sa reči, že Machaj vyjde v ústrety želaniam divákov a poslucháčov a poskytne Jančkárovej a jej nestranne vybraným hosťom každý večer od 18.00 do 20.00 priestor na Rádiu Slovensko a od 20.00 do 22.00 priestor na STV1. -Konečne niečo aj pre fajnšmekrov kvalitnej publicistiky !
  • Na svoje si prídu aj milovníci intelektuálne náročných a akčných krimiseriálov. Milióny Slovákov onedlho bude svojim neurotickým prejavom znovu obšťastňovať samotný kriminálny špecialista Monk. No vidíte, – keby sme nemali v novembri 1989 revolúciu, ktovie kde by sme dnes toho Monka sledovali ? Možno iba na ORF, v nezrozumiteľnej rakúštine…
  • Slovenský šport včera zaknihoval celkom slušné výsledky: Vlhová skončila 20-ta, Sagan tuším 120-ty, akýsi náš biatlonista 70-ty a Slovan Bratislava po najlepšom výkone sezóny vypadol z poslednej medzinárodnej súťaže. No a čo ? Aspoň budú mať naši športovci viac času na nakrúcanie reklám pre Tipos.
  • Módni guruovia hlásia dobrú správu pre všetky slovenské tučibomby. Najnovším trendom už nie sú vypasované rifle, v ktorých ženám vynikali ich zvodné riťky, – ale širočižné a na páse, bruchu a zadku pľandavé gate z džínsoviny. Úroveň libida u našich mužov zase o niečo klesne. No a čo ? Aspoň sa nebudú na ulici zadarmo obzerať po živých ženách a plne sa sústredia na tie virtuálne. Na tie, čo si vedia naklikať na iphonoch za veľmi výhodný poplatok.

Potešili vás tieto správy, priatelia ? Ak áno, poďakujte sa našej vláde, nášmu parlamentu a našej pani prezidentke, ctihodnej pani Čaputovej. A tiež ich veľkým učiteľom a protektorom za Veľkou mlákou. – Nech ich všetkých po cestách slávy sprevádza všemohúci Hospodin.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1959939x
Priemerná čítanosť článkov: 4689x

Autor blogu

Kategórie