Založ si blog

Dnes samé dobré správy !

Teda aspoň ako pre koho. Na Slovensku sa však po dlhom hľadaní iste nájdu aj ľudia, ktorí sa potešia, keď sa dozvedia, že:

  • Vláda SR schválila dar 13 migov pre vládu Ukrajiny. Je to na základe starej bilaterálnej zmluvy o vzájomnej výmene darov: z našej strany napr. fujary, drienkovice a modelu lietajúceho auta z Prievidze. Podarúnok, ktorý Heger a spol. venovali Zelenskému je o niečo veľkorysejší. Údajne má hodnotu 900 mil.eur. Heger sa riadne plesol po vrecku. Veď ho Zelenskyj za ten dar už aj pozval do Kyjeva, aby mu udelil najvyššie ukrajinské štátne vyznamenanie: rad zlatých vidiel či zlatého pohrabáča. Prepáčte, neviem to presne. No a čo ?
  • Matovič a jeho firma OĽaNO by sa podľa najnovšieho prieskumu agentúry AKO znovu dostali do slovenského parlamentu. Matovič má údajne iba 8%-nú obľúbenosť v slovenskej verejnosti. No a čo ? – Zato u tých svojich 5% skalných voličov je obľúbenejší, než sú ich vlastní rodičia. Matovičovi voliči by za svoj trnavský idol aj život položili. A to je pekné. Lebo skutočná láska aj hory prenáša.
  • Polícia SR nás dnes mimoriadne potešila správou, že ten konvoj s jadrovým materiálom pri transporte ktorého cez územie SR asistovala, nie je deklarovaný ako americké jadrové zbrane. Polícia sa vyjadrila, že ide o materiál, ktorý sa „bežne využíva“ najmä na mierové účely. Napríklad pri výrobe elektrickej energie. Polícia hovorí pravdu, – jadrový materiál sa pri útokoch jadrovými zbraňami skutočne „bežne“ až tak často nevyužíva. Iba tu /Hirošima/ a tam /Nagasaki/. A iba kedy-tedy. Niektorí občania by radi vedieť kde a kedy. Túto informáciu sa ale nedozvedia, lebo je v režime utajenia. No a čo – zvedababy – no a čo ?
  • Obchodné reťazce hlásia, že karé už pod 7 eur nedostanete-iba ak v akcii a po záruke. No a čo ? Slováci sa budú konečne zdravo stravovať.
  • Slovensko na rozdiel od ekonomických expertov z Rakúska plne podporuje embargo EU na dovoz ruského plynu. Slováci sa asi tešia, že prejdú na nórsky plyn, ktorý je bohatý na siričitany a podľa skúseností Čechov poškodzuje plynové kotly v domácnostiach. No a čo ? Aspoň sa dôchodcovia konečne rozhýbu a kúpia si každý rok nový kotol. Veď na to po zvýšení dôchodkov majú peňazí až-až.
  • V USA skrachovali dve banky a jedna „leží na ARE“. Vo Švajčiarsku sú na ARE dve banky. Škodoradostní Slováci, čo nemajú v bankách žiadne účty a žijú z ruky do úst, sa tešia. Škodoradosť chudoby je jej posledná ale aj najväčšia radosť.
  • Obľúbený riaditeľ RTVS Machaj ide splniť prísľub, ktorý dal vládnej koalícii ešte pri volení v parlamente. Ide prekopať spravodajstvo a publicistiku. Za všetky zmeny spomeňme iba jednu: najpopulárnejšia slovenská moderátorka Marta Jančkárová dostane v priestor nielen v SRo ale i STV. Šíria sa reči, že Machaj vyjde v ústrety želaniam divákov a poslucháčov a poskytne Jančkárovej a jej nestranne vybraným hosťom každý večer od 18.00 do 20.00 priestor na Rádiu Slovensko a od 20.00 do 22.00 priestor na STV1. -Konečne niečo aj pre fajnšmekrov kvalitnej publicistiky !
  • Na svoje si prídu aj milovníci intelektuálne náročných a akčných krimiseriálov. Milióny Slovákov onedlho bude svojim neurotickým prejavom znovu obšťastňovať samotný kriminálny špecialista Monk. No vidíte, – keby sme nemali v novembri 1989 revolúciu, ktovie kde by sme dnes toho Monka sledovali ? Možno iba na ORF, v nezrozumiteľnej rakúštine…
  • Slovenský šport včera zaknihoval celkom slušné výsledky: Vlhová skončila 20-ta, Sagan tuším 120-ty, akýsi náš biatlonista 70-ty a Slovan Bratislava po najlepšom výkone sezóny vypadol z poslednej medzinárodnej súťaže. No a čo ? Aspoň budú mať naši športovci viac času na nakrúcanie reklám pre Tipos.
  • Módni guruovia hlásia dobrú správu pre všetky slovenské tučibomby. Najnovším trendom už nie sú vypasované rifle, v ktorých ženám vynikali ich zvodné riťky, – ale širočižné a na páse, bruchu a zadku pľandavé gate z džínsoviny. Úroveň libida u našich mužov zase o niečo klesne. No a čo ? Aspoň sa nebudú na ulici zadarmo obzerať po živých ženách a plne sa sústredia na tie virtuálne. Na tie, čo si vedia naklikať na iphonoch za veľmi výhodný poplatok.

Potešili vás tieto správy, priatelia ? Ak áno, poďakujte sa našej vláde, nášmu parlamentu a našej pani prezidentke, ctihodnej pani Čaputovej. A tiež ich veľkým učiteľom a protektorom za Veľkou mlákou. – Nech ich všetkých po cestách slávy sprevádza všemohúci Hospodin.

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do palácu odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 07:00

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 441
Celková čítanosť: 2059978x
Priemerná čítanosť článkov: 4671x

Autor blogu

Kategórie