Založ si blog

„Leško je terorista, Havran vyvražďuje Rusov a Hudák je mafián“

Takéto výroky by som mohol šíriť cez televíziu medzi slovenskú verejnosť, keby som bol zákerný propagandista, zlý človek a keby som do televízie mal prístup. Nemám ho a tak o tomto mojom osobnom názore nikto nevie.

Možnože aj dobre, že nevie. Lebo JA SI TO O TÝCHTO PÁNOCH ANI NEMYSLÍM. Nemám totiž na takéto ich obvinenie žiadne vecné dôkazy. Robím to z protestu. Nie naozaj.

Výrok v nadpise je kontrapolovanou parafrázou výrokov pána Leška, pána Havrana a pána Hudáka – známych slovenských „novinárov“. Je to vlastne výrok, zložený v opačnom garde z ich výrokov na adresu Smeru SSD. Je to parafráza ich tvrdení o členoch strany Smer SSD.

Leško, Havran a Hudák na svoje obviňujúce výroky nemajú žiadne vecné dôkazy. Oni si to, čo proklamovali v televízii iba myslia. Vzletne povedané, oni to iba indikujú z toho, čo sa na verejnosti povráva a o čom sa špekuluje. Nejde o kvalifikované tvrdenie investigatívneho novinára. Je to len osobný názor, či skôr želanie, ktoré ale páni „novinári“ nemajú o čo oprieť.

Nejde o nič reálne. Napriek tomu sú Leškove, Havranove a Hudákove obvinenia široko medializované, opakovane šírené a politicky podporované. Podporujú ich politické strany, ktoré z očierňovania konkurenčnej politickej strany Smer SSD budú mať výhody. Konkrétne napr. strany SaS a Progresívne Slovensko /PS/. Vedenia týchto strán vedia, že ide osočovanie a obviňovanie bez dôkazov a vedia aj to, že Leško, Havran a Hudák sa pri obviňovaní nesprávali ako novinári. SaS a PS vedia, že Leško, Havran a Hudák sa pri týchto výrokoch správali predovšetkým ako propagandisti a že pri daných výrokoch teda nemohli byť chránení ako novinári. SaS a PS to vedia. Pravdepodobne trestné konanie Leška, Havrana a Hudáka však podporujú, lebo im pomáha a ich súpera poškodzuje. A keby len to. Podanie trestného oznámenia na Leška, Havrana a Hudáka považujú SaS a PS dokonca za „ďalší nechutný útok Smeru na slobodu a nezávislosť novinárov“ ! – Čert ber právo a spravodlivosť. Hlavne, že oni z toho majú politický kapitál…

Smutné, čo sa na Slovensku občas deje. Normálni demokrati zvyknú pri strete s politicky inak zmýšľajúcim človekom povedať, že síce s jeho názorom nesúhlasia, ale budú sa do krvi biť za to, aby mu zostalo právo šíriť svoj názor aj verejne. Naši pseudonovinári a pseudoliberálni politici majú iné heslo. Vravia: „povedz niečo iné, ako vravíme my a my sa budeme do krvi biť za to, aby ťa za to /aj keď by to bola stokrát pravda/ hanobili, šikanovali, súdili a odsúdili“.

Nepochybujem o tom, ako skončí trestné oznámenie Smeru SSD na troch propagandistov /Leška, Havrana a Hudáka/. Vyšetrovateľ resp. prokurátor to uzavrú ad acta. Smer SSD je totiž politicky a verejne činný subjekt. A ten vraj má povinnosť strpieť viac kritiky, ako bežný občan.

-Je však obviňovanie z organizácie únosu, terorizmu, genocídy a mafiánskej činnosti bežná novinárska kritika – alebo je to /ak nie sú na tvrdenie dôkazy/ len obyčajné ohováranie, špinenie a poškodzovanie dobrého mena „kritizovaného“ subjektu na verejnosti ?

Čierna kampaň akéhosi p… proti Pellegrinimu /s požehnaním tohto portála/ pokračuje

27.03.2024

Nick p… porušuje pravidlá blogovania v každom svojom „príspevku“. V každom svojom pamflete, v ktorom sa dostáva do rozporu so zákonom. Po prvom kole vydal vyhlásenie, že do vyhlásenia výsledkov 2.kola volieb prezidenta zmĺkne. No on a jeho pán to napokon vydržal asi tri-štyri dni a dnes znovu nastúpil do proti-pellegrinovského útoku. V plnej sile svojej [...]

Heslá do kampane pre pána Korčoka !

25.03.2024

Tento portál miznutím intelektovo náročnejších článkov sklzáva na úroveň nástenky pre pánov ladislavov a spol. Pokúsim sa začleniť do tejto kvalitatívnej komunity a ponúkam aj ja niekoľko sprostostí do foroty. Ponúkam touto cestou zadarmo pánovi Korčokovi na použitie v jeho predvolebnej kampani zopár iste veľmi užitočných hesiel: Korčok nie je ani ryba, ani tchorčok [...]

„Oslobodiť Kočnera a Zsuzsovú – veď oni nevraždili -to Marček !“

25.03.2024

Čudujem sa, že sa na tomto portáli neobjavil článok s touto požiadavkou. Lebo veď články, podľa ktorých údajní „islamisti“ biedni koziari z Tadžikistanu,- sú jediní a definitívni páchatelia 150 vrážd v hale Crocus sa tu len tak množia. Zlí Rusi vraj hľadajú za tadžickými islamistami stále nejakú „ukrajinskú stopu“. Stále vraj konšpirujú, [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 408
Celková čítanosť: 1927792x
Priemerná čítanosť článkov: 4725x

Autor blogu

Kategórie