Založ si blog

Pokus o mediálny atentát na Fica v RTVS zlyhal

Pred chvíľou sa v RTVS uskutočnil neúspešný pokus o mediálny atentát na predsedu jedinej opozičnej parlamentnej strany, strany Smer SSD-Roberta Fica. „Páchateľmi“ mediálneho atentátu bol službukonajúci morderátor RTVS a Remišová, predsedníčka polpercentnej vládnej strany. Podľa mňa títo dvaja konali nielen v ideovej ale aj technickej zhode. Podľa mňa mali jedného spoločného režiséra.

Remišová pálila po Ficovi z raketometu lží, fráz a prázdnych floskulí. Mala na to dostatok času. Robil som si minutáž jej nikým neprerušenej paľby: predstavovala takmer 70% celej diskusie. Najobľúbenejším granátom Remišovej boli asi najpopulárnejšie pozemky na Slovensku – zopár metrov štvorcových, na ktoré bývalá poslankyňa Smeru Rošková neprávom vzala pár tisíc eur dotácií. – Hrôza, veď asi vďaka nim je teraz v SR 15% inflácia, potraviny zdraželi o 30% a ekonomika SR ide od desiatich k piatim.

Hlavným „atentátnikom“ však bol morderátor RTVS. Len čo Fico otvoril ústa, už aj po asi 5-10 sekundách nasledovalo skákanie do reči, podsúvanie klamstiev, prekrúcanie, menšie či väčšie invektívy.

Morderátor sa však často menil aj na priameho účastníka „diskusie“. Hral v nej nechápavého. Vraj ako je možné nesúhlasiť s ruskou ŠVO a zároveň podporovať ľudí, čo kričia „Rossija, Rossija“. Nuž pán morderátor, je to jednoduché: sympatizovať s Ruskom, to je sympatizovať s jeho prekrásnym, nám blízkym jazykom, s jeho úžasnou kultúrou, s tradíciami nášho spoločného boja proti Tatárom, Turkom, Germánom, maďarským kossuthovským šovinistom, hitlerovským hrdlorezom, americkým imperialistom. Sympatizovať s Ruskom však nevylučuje mať odlišný názor napr. na ŠVO či iné aktuálne otázky.

Morderátor RTVS hral v diskusii ako insitný herec. Hral nechápavého aj v iných súvislostiach. Napríklad nechápal, ako je možné hľadať cestu k mieru na Ukrajine bez toho, aby sa tam do aleluja nevyvážali zbrane. Nuž pán morderátor, – je to možné a je to veľmi jednoduché. Najprv treba zastaviť paľbu. Na to stačí príkaz náčelníkov GŠ: Zalužného a Gerasimova. Potom treba začať mierové rokovania. Na nich sa už potom Ukrajina a Rusko dohodnú na mierovom modus vivendi. A áno, možno sa dohodnú aj na etnicky podmienených korekciách vzájomných hraníc, ak k tomu bude na oboch stranách vôľa. Mierová zmena hraníc je totiž možná aj podľa charty OSN. Takto sa dohodli medzištátne hranice ČR a SR, hranice Sudánu a Južného Sudánu. Takto sa hľadá dohoda aj medzi Srbskom a Kosovom.

Ak ani po dlhých rokovaniach mierová zmluva nebude uzavretá, dá sa jestvujúci mierový status quo udržať desiatky rokov. Napríklad tak, ako je to v Kórei. Alebo vo vzťahu Rusko-Japonsko či Čína a Tchajvan. Hlavné, pán morderátor je, aby ihneď prestali umierať ľudia.

Našťastie R.Fico pokus o „mediálny atentát“ morderátora RTVS a Remišovej v pohode prežil. Chránila ho totiž nepriestrelná vesta – chránila ho PRAVDA.

Chránila ho pravda o príšerných manipuláciách našich novinárov trebárs napr. o niekoľkotisícovom mierovom a protivládnom pochode v piatok v Bratislave. Trebárs pravda o nutnosti čo najskorších predčasných volieb. Trebárs pravda o deficitnom čerpaní eurofondov. Pravda o katastrofálnom zdražovaní energií a potravín. Pravda o smrtiacej inflácii. Pravda o nutnosti okamžitého prímeria na Ukrajine. Pravda o vývoze zbraní na Ukrajinu. Pravda o lietajúcich údajných šrotoch mig -29… A hlavne PRAVDA O PRÁVE ĽUDÍ NA INÝ NÁZOR, na odlišný názor než je údajne ten jeden jediný „správny“ názor – teda vládny prozápadný názor.

Mediálny „atentát“ na Fica sa dnes RTVS-ke nevydaril. Fico prežil a zase je o skúsenosť bohatší. A zase je silnejší.

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1966071x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie