Založ si blog

Matovič a Lipšic začali špinavú predvolebnú kampaň: kajúcnik Imrecze je ich maskot

Tak už to začalo. Dva dni po opätovnom „zvolení“ hrôzovládcov sa začala šikana vedúcich predstaviteľov opozície. Matovič a Lipšic vedia, že im ide o politické bytie a nebytie. Rozohrali svoj vabank.

OLaNO nemá žiadne výsledky, nemá žiaden program do budúcnosti. Nemá slušnej verejnosti čo ponúknuť. Menej slušných tiež občanov je však na Slovensku pomerne dosť. A tak aspoň im Matovič a Lipšic ponúkajú ich obvyklé „žrádlo“: kriminalizáciu politických oponentov, obvinenia, nočné prepadačky Hamranových kukláčov, vyšetrovania, šťavnaté články pani Todovej, absurdné obžaloby od Repu, Šureka, Čurillu a spol., kuriózne súdne rozhodnutia právnických géniov Klimenta, Záleskej, Szabovej a spol.

Matovič a Lipšic na svoju obranu nevedia verejnosti ponúknuť nič pozitívne. Psi sa bránia útokom. A tak hrôzovládcovia ponúknu verejnosti aspoň vyhrážky, prenasledovanie, policajné záťahy a mediálnu /dúfajme , že iba mediálnu/ krv . Veľa krvi.

Príslovie hovorí, že zo špinavých rúk čistú robotu nečakaj. Ktovie. No veď uvidíme. Uvidíme, do akej miery sa poctiví ľudia v OČTK a najmä nezávislí sudcovia ešte budú báť praktík, ktoré sa tu 3 roky proti pocitovým sudcom, advokátom a policajtom používali. Či podľahnú, ustúpia, budú mlčať a teda aj svedčiť. Alebo či sa s perspektívou septembrových volieb odhodlajú obhajovať zákonnosť a právo.

Uvidíme, koľko slovenských voličov sa dá špinavou volebnou kampaňou Matoviča a Lipšica ohlúpnuť. Zistíme, ako početné sú skupinky deklasovaných tiežobčanov, ochotných tlieskať nezákonnosti, obviňovaniu a väzneniu politických súperov ako forme predvolebného boja. Uvidíme, ako veľký je slovenský voličský suterén a koľko hlasov šialenec dostane. Zistíme, akú nádej na politické prežitie bude mať po septembri Lipšic, Mikulec, Hamran a spol.

Politické zlo má šancu na úspech iba vtedy, keď brnkne na mentálne struny pouličnej a krčmovej ľudskej spodiny. Má nádej iba ak sa na jeho stranu pridajú mediálne krkavce. Bez podpory významnejšej časti verejnosti a médií politické zlo, predstavované Matovičom a Lipšicom nemá šancu. – Priatelia, čo myslíte, – koľko naivných človiečikov s bohatšou výbavou osobnej naivity, škodoradosti, závisti a nenávisti sa šikanovaniu opozičných vodcov poteší ? Čo myslíte, ako sú Slováci po 3 rokoch skúseností s Matovičom a spol. imúnni proti „trnafským“ konfabuláciám a „lipšicovským“ znetvoreninám práva ?

Bude špinavá predvolebná kampaň Matoviča, Lipšica a spol. na Slovensku znovu sláviť úspech ?

Otázka pre riaditeľa RTVS:

PREČO RTVS VYSIELA OD SKORÉHO RÁNA TÚTO MEDIÁLNU /DEZ/INFORMAČNÚ BOMBU V PRAVIDELNÝCH HODINOVÝCH INTERVALOCH ?

Otázka pre NAKU:

PREČO TÚTO UŽ ROK ZNÁMU IMRECZEHO TÁRANINU ZMENILA NAKA NA OBVINENIE DVA DNI PO ZAČIATKU VOLEBNEJ KAMPANE ?

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 420
Celková čítanosť: 1967019x
Priemerná čítanosť článkov: 4683x

Autor blogu

Kategórie