Založ si blog

Vyhlásenie kyjevského ministra obrany by v SR cenzurovali

Mám isté skúsenosti s cenzormi v našich médiách. Vyhlasovať, že na Ukrajine nie je noj Dávida s Goliášom, nie je tam konflikt Ukrajiny s Ruskom ale predovšetkým je tam vojna USA a NATO proti Rusku by znamenalo vystaviť sa napospas svojvôli administrátorov, správcov, kontrolórov, – jednoducho cenzorov.

Minister obrany Ukrajiny Alexej Reznikov je mimo jurisdikcie slovenských cenzorov. Preto si slobodne môže povedať, čo chce. Preto ho nikto nesťahuje z obehu, keď vyhlási, že ukrajinské ozbrojené sily plnia v boji s Ruskom misiu NATO. Áno, plnia úlohy NATO. Podľa ukrajinského ministra obrany bojuje dnes Ukrajina proti Rusku v mene NATO.

Občania z krajín NATO získajú podľa Reznikova z víťazstva, z krvi a potu Ukrajincov v budúcnosti, po víťazstve nad Ruskom – lukratívne výhody. Občania NATO nemusia za ne v boji s Rusmi krvácať a umierať. Za nich krvácajú a umierajú Ukrajinci. Preto by podľa Reznikova malo byť samozrejmé, že občania z krajín NATO budú pracovať pri výrobe zbraní a munície pre ukrajinskú armádu a budú šetriť peniaze pre potreby ukrajinského štátu. Tak je to podľa Reznikova správne, tak to má byť.

Reznikovove slová o misii NATO na Ukrajine potvrdil dnes aj hlavný veliteľ ukrajinských OS, generál Zalužnyj. Ten vzhľadom na kriticky nepriaznivú situáciu banderovcov pri Bachmute a Soledare vyzval k sformovaniu elitného vojenského zoskupenia z tzv. zahraničných dobrovoľníkov a zahraničných poradcov z krajín NATO. – Zdá sa, že na splnenie misie NATO už zbrane NATO nestačia. Je zjavne nutná aj priama personálna účasť vojakov z krajín NATO, najmä z USA, Francúzska, Nemecka, Poľska, Pobaltia a pod.

Reznikovov morálny apel na občanov z krajín NATO si uvedomili vzorní rusofóbovia v redakcii aktualítsk a vyhlásili medzi svojimi čitateľmi zbierku finančných prostriedkov potrebných na zabezpečenie aspoň jedného bojového dronu pre ukrajinskú armádu. Banderofilné aktualitysk sú Ukrajine vzorovo nápomocné. Lebo tak je to podľa nich správne a tak to má byť. – Alebo nie ?

Bude dnes Šimečka rozdávať voličom PS lieky proti úzkosti ?

28.04.2024

Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU. -Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo [...]

Slnko v Bebjakovej slniečkárskej sieti

27.04.2024

Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne. Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Zlé, zatuchnuté, gýčové je [...]

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 422
Celková čítanosť: 1978419x
Priemerná čítanosť článkov: 4688x

Autor blogu

Kategórie