Založ si blog

Protiukrajinský „Marš Poliakov“ vo Vroclavi

Včera sa v poľskej Vroclavi uskutočnil niekoľkotisícový pochod poľských antifašistov pod názvom „Marš Poliakov“. Pochod reagoval na čoraz väčší počet Ukrajincov v Poľsku a na čoraz arogantnejšie správanie tzv. ukrajinských utečencov. Pochod charakterizovali heslá ako:

  • Pamätáme si volynský masaker,
  • Preč s banderovskými fašistami,
  • V Poľsku sú Poliaci pánmi, a pod.

Vroclav si organizátori zvolili za miesto protestného proti-banderovského pochodu preto, lebo je to mesto asi s najväčším počtom ukrajinských migrantov v Poľsku. Ukrajinské utečenecké organizácie sa snažili na radnici dosiahnuť zákaz akcie, ale neuspeli. Podobné pochody sa majú ešte tohto roku uskutočniť aj v ďalších väčších poľských mestách.

Nuž čo je veľa, to je veľa. Každá trpezlivosť má svoje hranice. Na to by mali banderovci v Poľsku ale aj inde v EU pamätať.

Čierna kampaň akéhosi p… proti Pellegrinimu /s požehnaním tohto portála/ pokračuje

27.03.2024

Nick p… porušuje pravidlá blogovania v každom svojom „príspevku“. V každom svojom pamflete, v ktorom sa dostáva do rozporu so zákonom. Po prvom kole vydal vyhlásenie, že do vyhlásenia výsledkov 2.kola volieb prezidenta zmĺkne. No on a jeho pán to napokon vydržal asi tri-štyri dni a dnes znovu nastúpil do proti-pellegrinovského útoku. V plnej sile svojej [...]

Heslá do kampane pre pána Korčoka !

25.03.2024

Tento portál miznutím intelektovo náročnejších článkov sklzáva na úroveň nástenky pre pánov ladislavov a spol. Pokúsim sa začleniť do tejto kvalitatívnej komunity a ponúkam aj ja niekoľko sprostostí do foroty. Ponúkam touto cestou zadarmo pánovi Korčokovi na použitie v jeho predvolebnej kampani zopár iste veľmi užitočných hesiel: Korčok nie je ani ryba, ani tchorčok [...]

„Oslobodiť Kočnera a Zsuzsovú – veď oni nevraždili -to Marček !“

25.03.2024

Čudujem sa, že sa na tomto portáli neobjavil článok s touto požiadavkou. Lebo veď články, podľa ktorých údajní „islamisti“ biedni koziari z Tadžikistanu,- sú jediní a definitívni páchatelia 150 vrážd v hale Crocus sa tu len tak množia. Zlí Rusi vraj hľadajú za tadžickými islamistami stále nejakú „ukrajinskú stopu“. Stále vraj konšpirujú, [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 408
Celková čítanosť: 1927418x
Priemerná čítanosť článkov: 4724x

Autor blogu

Kategórie