Založ si blog

Krvaví Vikingovia a Kelti – náš vzor ? Dokedy ?!

Po čase som zase trochu zašiel na všelijaké tie „historické“ kanály našej káblovky. Zistil som, že sa nič nezlepšilo, skôr zhoršilo. „Vzdelávacie“ kanály sú plné 1/ príbehov okolo Hitlera, nacistov, esesákov, či wehrmachtu, 2/ príbehov vyzdvihujúcich „hrdinstvá“ starých Keltov, starých Rimanov a starých Vikingov; samá krv, samá surovosť, adorácia kelto-germánskej minulosti „Európy“, 3/ technikálií okolo mečov, kanónov, oštepov, nožov…teda všetkého, čím sa dalo a dodnes dá vraždiť.

Kelto-vikingské násilie servírujú západoeurópske kanály ako čosi samozrejmé a pre celú Európu príznačné. Autori takýchto artefaktov evidentne nepoznajú ani dejiny a ani geografiu Európy. Nevedia, že Európa nekončí pri Viedni na Dunaji, ale až na Urale. Nevedia, že najväčším jazykovým spoločenstvom v rámci pôvodných európskych národov je slovanské jazykové spoločenstvo. A aby sa však predsa len nezdali ako úplní ignoranti, robia zo starých Čechov Keltov a zo starých Rusov Vikingov. Zanedbateľnú digresívnu maličkosť v etnogenéze Slovanov zveličujú a robia z neho jadro slovanskej etnogenézy.

Keltsko-vikingské krváky ponúkajú nielen „vzdelávacie“ kanály ale aj kanály, určené pre deti a mládež. Pre našu slovenskú mládež. Nečudo, že naše deti o starej slovenskej a slovanskej minulosti vedia veľmi málo, – o minulosti keltsko-germánskych etník Západnej Európy by však mohli spokojne aj maturovať. Nečudo, že naše deti od materskej škôlky behajú v rohatých helmách a tanečné krúžky miesto národných tancov fabrikujú s malých Keltov a Írov, drobčiacich ako niekde v Dubline.

Kto je vinníkom tohto neprirodzeného stavu ? Nuž my Slováci,- naša chorá kultúrna elita. Tá elita čo je miesto vlastnej tvorby schopná iba dabovania nahlúplych keltskogermánskych rozprávok. Tá elita, čo elite okolitých národov – Poliakov, Maďarov, Ukrajincov, Rusov a Bielorusov nesiaha vo vlastenectve ani po členky.

Čo s týmto urobíme ? Odpoveď treba hľadať -ako inak, vo voľbách a v náhrade pro-západnej servilnej vlády vládou slovenskej zvrchovanosti a samostatnosti. V obnove suverenity Slovenska nielen v ekonomickej a sociálnej ale aj v kultúrnej a duchovnej oblasti.

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1966030x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie