Založ si blog

Krvaví Vikingovia a Kelti – náš vzor ? Dokedy ?!

Po čase som zase trochu zašiel na všelijaké tie „historické“ kanály našej káblovky. Zistil som, že sa nič nezlepšilo, skôr zhoršilo. „Vzdelávacie“ kanály sú plné 1/ príbehov okolo Hitlera, nacistov, esesákov, či wehrmachtu, 2/ príbehov vyzdvihujúcich „hrdinstvá“ starých Keltov, starých Rimanov a starých Vikingov; samá krv, samá surovosť, adorácia kelto-germánskej minulosti „Európy“, 3/ technikálií okolo mečov, kanónov, oštepov, nožov…teda všetkého, čím sa dalo a dodnes dá vraždiť.

Kelto-vikingské násilie servírujú západoeurópske kanály ako čosi samozrejmé a pre celú Európu príznačné. Autori takýchto artefaktov evidentne nepoznajú ani dejiny a ani geografiu Európy. Nevedia, že Európa nekončí pri Viedni na Dunaji, ale až na Urale. Nevedia, že najväčším jazykovým spoločenstvom v rámci pôvodných európskych národov je slovanské jazykové spoločenstvo. A aby sa však predsa len nezdali ako úplní ignoranti, robia zo starých Čechov Keltov a zo starých Rusov Vikingov. Zanedbateľnú digresívnu maličkosť v etnogenéze Slovanov zveličujú a robia z neho jadro slovanskej etnogenézy.

Keltsko-vikingské krváky ponúkajú nielen „vzdelávacie“ kanály ale aj kanály, určené pre deti a mládež. Pre našu slovenskú mládež. Nečudo, že naše deti o starej slovenskej a slovanskej minulosti vedia veľmi málo, – o minulosti keltsko-germánskych etník Západnej Európy by však mohli spokojne aj maturovať. Nečudo, že naše deti od materskej škôlky behajú v rohatých helmách a tanečné krúžky miesto národných tancov fabrikujú s malých Keltov a Írov, drobčiacich ako niekde v Dubline.

Kto je vinníkom tohto neprirodzeného stavu ? Nuž my Slováci,- naša chorá kultúrna elita. Tá elita čo je miesto vlastnej tvorby schopná iba dabovania nahlúplych keltskogermánskych rozprávok. Tá elita, čo elite okolitých národov – Poliakov, Maďarov, Ukrajincov, Rusov a Bielorusov nesiaha vo vlastenectve ani po členky.

Čo s týmto urobíme ? Odpoveď treba hľadať -ako inak, vo voľbách a v náhrade pro-západnej servilnej vlády vládou slovenskej zvrchovanosti a samostatnosti. V obnove suverenity Slovenska nielen v ekonomickej a sociálnej ale aj v kultúrnej a duchovnej oblasti.

Nielen nadávky ale aj klamstvá – stand-up humor z dielne Denníka N pokračuje

16.06.2024

Denník N uverejnil správu, že SR ani tretia agentúra – Moody´s nezhoršila rating. Ponechala nám A2, . „no s negatívnym výhľadom“. Normálny človek by si myslel, že nám agentúra rating ponechala ale výhľad zhoršila. Ono je to však inak, – agentúra nám nechala presne taký rating i presne taký výhľad, ako sme mali – teda A2 s negatívnym [...]

…“a tiež atentát na predsedu vlády“

14.06.2024

Tento skromný vetný prílepok venovala odchádzajúca prezidentka Slovenskej republiky najbeštiálnejšiemu politického zločinu, aký sa kedy stal v novodobej slovenskej histórii. Prezidentkin prílepok bol k čomusi, čo nemalo a nemá s politickým atentátom žiadnu politickú relevanciu. Ide tu o prílepok k pripomienke útoku mladého človeka / indoktrinovaného vplyvmi zo [...]

Strýko George vybaví: z Mgr. Čaputovej profesorka – alebo príležitostná STAND-UPistka ?

13.06.2024

Tak sme sa konečne dozvedeli, kam bude odložená pani Zuzana Čaputová. Svoje ďalšie uplatnenie minimálne na 15 rokov /toľko jej chýba do dôchodku/ vraj nájde v akademickej sfére. -Uľavilo sa mi, -mohlo to byť aj horšie… Onedlho budeme svedkami úkazu, aký sa pro-západne orientovaným politikom mimo služby /napr. I. Radičovej/ stáva pomerne často. Budeme svedkami [...]

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 441
Celková čítanosť: 2060769x
Priemerná čítanosť článkov: 4673x

Autor blogu

Kategórie