Založ si blog

Referendá občania vyhrali: Tisovu ulicu chcú, základne USA nie

Vo všeobecnom nadšení proti-slovenských provládnych médií z víťazstva prozápadných kandidátov v 5-6 z 8 krajských miest sa akosi nenašlo miesto, kde by „naši“ novinári poinformovali o výsledkoch dvoch zaujímavých referend, ktoré sa popri komunálnych voľbách včera uskutočnili vo Varíne pri Žiline a na Sliači pri Zvolene-Banskej Bystrici. Vzhľadom na obsah a výsledok týchto referend však asi nejde o náhodu. Naopak. O jasný zámer dezinformovať alebo zatajovať vláde nepríjemné informácie na verejnosti.

Nuž teda, poinformujme o výsledkoch referend aspoň návštevníkov portálu Pravdy tu a teraz:

  • REFERTENDUM O ZÁKAZE AMERICKÝCH VOJENSKÝCH ZÁKLADNÍ NA SLIAČI:

Vyše 75%-ná väčšina zúčastnených voličov základne USA na Sliači ODMIETLA.

  • REFERENDUM O PREMENOVANÍ ULICE ThDr. Jozefa Tisa VO VARÍNE:

Vyše 74,5% -ná väčšina zúčastnených voličov premenovať ulicu ThDr.Jozefa Tisa, prezidenta prvej Slovenskej republiky ODMIETLA.

Nielen v prípade volieb, ktoré v krajských mestách, župách a Bratislave dopadli pre súčasnú vládu relatívne dobre, aj tu platí HLAS ĽUDU=HLAS BOŽÍ. A tak, ako treba rešpektovať výsledky komunálnych volieb bez ohľadu na to, aké sú, – tak treba rešpektovať aj výsledky oboch týchto referend. Počujeme, pán Naď, pán Mikulec, pani Čaputová ? – Treba výsledky týchto referend rešpektovať. Na Sliači treba rešpektovať, že americké vojaci sú tam neželaní. Vo Varíne treba rešpektovať, že ľudia tam ulicu ThDr.jozefa Tisu chcú.

Tak to je. Taká je vôľa ľudu. Taká je demokracia.

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1965738x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie